sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kylppärin hyllyltä

Tämä bloginpito ei ole viime aikoina sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Minulla on joka viikko ollut aikomuksena kirjoittaa toinen juttu keskellä viikkoa, mutta sitten kun se torstai tai keskiviikko on saapunut, niin olenkin ollut töistä niin sippi, että ei vaan jaksa. Lisäksi olen aloittanut oikein kunnon kuntoiluharrastuksen. Pt löytyy ja kaikki :D Saa nähdä miten siinä käy.

Tänään ajattelin kuitenkin esitellä muutamat shampoot, joista minun on pitänyt kirjoittaa jo pitkän aikaa.


Viime aikoina käytössäni on ollut tämmöinen setti. Olen haalinut itselleni useammankin luonnonkosmetiikan shampoon, joista Sante pääsi käyttöön ensimmäisenä. Vihreä shampoo ja hoitoaine taas kuuluvat Lifehairin Oliivi-sarjaan. Lifehair on tietääkseni ainoa suomalainen firma, jolla on Leaping Bunny-merkki.


Oliivi-shampoon ja hoitoaineen löysin alunperin Prismasta. Hintaa näillä puteleilla on nelisen euroa. Olen tykännyt molemmista tosi paljon! Varsinkin alkuvaiheessa tuotteet tekivät hiukseni todella kevyiksi ja pehmeän tuntuisiksi. Ihan kivalta hiukset tuntuvat näiden jäljiltä vieläkin.

Shampoota saa käyttää pariin kertaan, että sen saa tosissaan vaahtoamaan. Tämä on myös siitä jännää, että varsinkin ensimmäisellä laittokerralla se tuntuu jämähtävän hyvin helposti vain yhteen kohtaan, eikä siitä juuri leviä. Shampoolla on siis melkein pakko pestä hiukset pariin kertaan, jotta saa kunnolla hiukset pestyä. Pesutulos on natisevan puhdas. En tiedä, kuinka tämä shampoo soveltuu kuivahiuksisille.

Hoitoaineessa ei mielestäni ole silikoneja ollenkaan, joten tuotetta olisi käytettävä aika paljon, jotta ihan silkkistä tulosta saisi aikaiseksi. Muuten tämä on mielestäni ihan mukava perushoitis. Kovin hyvin tämä ei takkuja selvitä, mutta esim. talvella poisti sähköisyyttä ihan kivasti. Hyvin tämä siis hiuksia on hoitanut.


Santen Family Bio-Ginkgo & Olive-shampoo taitaa olla ensimmäinen luonnonkosmetiikan shampoo, jota ole käyttänyt. Purnukassa on tavaraa huimat 500 milliä ja sen käyttö taitaa jonkin aikaa kestää. Onneksi siis tykkään tästäkin. Tuoksu on mukavan raikas. Lähes puhtaissa hiuksissa selviää yhdellä pesukerralla, mutta likaisemmissa täytyy tuotetta laittaa pariin kertaan. Santen shampoossa on vähän sama ongelma kuin Oliivi-shampoollakin. Ensimmäinen erä tuotetta tuppaa jämähtämään yhteen kohtaan päässä. Erityisen hoitavaa en ehkä voi sanoa tämän olevan. Minun hiuksiini sen tehot ovat riittäneet, mutta en shampooltani kovin paljoa vaadikaan.

Ovatko Lifehairin tai Santen shampoot ja hoitoaineet teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...