sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vaikuttaa jo paremmalta IsaDora

Jokin aika sitten kerroin omia tuntemuksiani IsaDoran Nude Essentials-uutuuspalettiin liittyen. Paletista jäi minulle hieman plääh-olo.


IsaDora aikoo kuitenkin julkaista enemmänkin saman konseptin paletteja Eye Color Bar-nimen alla. Niistä viimeisin Smoky Mauves oli kaikesta huolimatta minulle pakko-ostos taannoisella Kicksin reissullani.


Palettiin on jälleen yhdistetty kohtuullisen kilttejä värejä, tällä kertaa violetin sävyisinä. Ihan puhdasta lilaa tässä ei toki ole. Malvanvärisen setin sävyt ovat siellä rusehtavasta päästä väriskaalaa.


Paletin sävyvalikoima on tällä kertaa myös huomattavasti Nude Essentialsia monipuolisempi. Väreissä on sentään selkeitä sävyeroja ja tällä saa aikaan silmämeikkejä paljon laajemmalla skaalalla kuin ruskealla kollegallaan.


Olen tätä muutamaan kertaan nyt käyttänyt ja nimensä mukaisesti tässä oikeasti riittää tummuutta myös ihan sinne smoky-meikin tekoon asti. Mattavärien pigmentissä (toinen ja neljäs sävy) ei ole edelleenkään juurikaan hurraamista. Sävyt ovat hyvin haaleita ja kovia. Kuitenkin kaksi viimeistä paletin sävyä ovat sitten jo hyvin kauniita. Ne eivät tule tässä swatch-kuvassa oikein parhaalla tavalla edes esiin.

Paletilla on hintaa noin 20 euron verran ja vaikka tämä edelleen on kaukana täydellisestä, on paletti jo aika hyvä parannus edelliseen verrattuna. Todennäköisesti paletti näkee käyttöä jatkossa paljon.

8 kommenttia:

 1. Ihana paletti ja tosiaan parempi kuin se edellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tosin noita mattavärejä edelleen ihmettelen, että kuinka ne voivat olla noin huonoja. Isadora kun osaa tehdä todella intensiivistäkin mattaa

   Poista
 2. Oii, näyttääpä ihanalta. Ehkä pakko hankkia. Ja hei oisko sulla aikaa tehä jonkunlaista meikkikokoelmaa. Olisi kivaa nähdä minkälaisia meikkejä oot saanu varastoihisi kerättyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva paletti, jos värimaailma miellyttää. Kokoelmapostausta olen joskus harkinnut, koska tykkään lukea niitä itsekin! Suoraan sanottuna en ole vain näitä omia tavaravuoriani paljon kehdannut esitellä. Mutta jos tekisi jonkun "sensuroidun" version :D

   Poista
 3. Mun täytyy ehkä saada tää! Näyttää just mun sävyiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paletti on kyllä ollut nyt vähintään kerran viikossa käytössä viime ajat eli on tosi kätevä. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos on livenä yhtä kiva! :)

   Poista
 4. Piti tulla nyt tähän vanhempaan postaukseen pälpättämään tästä. Ensinnäkin olin aika vihainen, kuinka vaivihkaan tämä ilmestyi! Seuraan blogien lisäksi myös eri valmistajien sivuja suht säännöllisesti, mutta tästä uudesta väristä ei ollut etusivulla mitään mainintaa. Eikä myöskään sitä kesän surf and sun-palettia missään mainita, tai koko kokoelmaa yleensäkään! Lukuunottamatta sitä summer lips & nails.

  Tuntuu vaan niin oudolta, että noin iso merkki ei viitsi päivittää sivujaan useammin ja aktiivisesti aina jonkun uuden ilmestyttyä. Kyllä sen on tajunnut jo tyhmäkin, että blogit ovat usein ilmaista mainosta, mutta ei siihen nyt näin sokeasti kuuluisi luottaa...Yhtäkkiä johonkin Anttilaan vaan ilmestyy joku kokoelman uusi teline. Aiheuttaa sitten ainakin heräteostoksia. :D

  Mutta takaisin itse tähän palettiin! Pidän tästä itsekin ehkä hieman enemmän, kuin edellisestä. En vaan pääse kyllä yli siitä, kuinka vaivihkaan tämä myyntiin tuli. Hirveää huomata tällainen upeus VAHINGOSSA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Ajattelin, että tätä ei juuri mainostettu, koska paletti meni suoraan vakikokoelmaan. Aika huomaamatta se sai kuitenkin ilmestyä. Itse seuraan Chic Profilea http://chicprofile.com/ josta löytyy aina kaikki uusimmat kokoelmat hyvissä ajoin etukäteen, myös Isadora. Sieltä taisin tämänkin paletin aikoinaan bongata.

   Se Surf & Sun onkin sitten ihan oma lukunsa. Ei minkäänlaista ennakkoilmoittelua missään! Edes blogeissa muuten. Seurannassa on myös pari ruotsalaista blogia, eikä sielläkään ole kokoelmasta ollut juttuja kuin vasta viime aikoina. Aivan todella huonoa markkinointia kaiken kaikkiaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...