maanantai 16. maaliskuuta 2015

Joko kutsutaan piipaa-auto?

Seuraava tuote on sellainen, että olen tässä jo pari viikkoa arponut kehtaako tätä ostosta ylipäätään edes esitellä. Tosin jos ette ole jo tähän mennessä huomanneet, että olen vähän pöhkö, niin tehdään nyt asia selväksi kertaheitolla.

Tilasin nimittäin reilu kuukausi sitten Anastasialta sellaisen tuotteen, että sen saavuttua totesin meikkihulluuteni saavuttaneen vihdoin lakipisteensä. Tässä tuotteessa ei ole meinaan mitään järkeä, mutta pakko se oli saada.

Ensinnäkin tämä meikkipaletiksikin kai kutsuttava levy on niin järjettömän suuri, että en voinut kuin hihitellä kun sain tämän käsiini.


Se on aivan valtava! Se on isompi kuin pääni!


"Paletin" kanssa on lievästi sanottuna sijoitusongelmia. Se ei meinaan mahdu edes kirjahyllyyn.


Mietinkin, että sitä voisi paremman puutteessa käyttää vaikka apupöytänä.


... tai ehkä tarjottimena.


Sisuksiinsa se on imaissut koko Anastasian varjostusvärien valikoiman.


Itse ajattelin käyttää sävyjä lähinnä luomiväreinä, koska pigmenttihän näissä on mitä mainioin. Tosin aamumeikkauksissa paletin kanssa on yllättävän hankalaa operoida, kun peiliä ei pääse metriä lähemmäksi kun tämä on siinä välissä.


Sävyt ovat yllättävän punertavia. Kaipa jollekin ihonsävylle oranssi on oikeasti tarpeellinen varjostusväri...


Tummilla sävyillä voi muotoilla samalla myös kulmat.

Niin ja voihan tätä toki niihin varjostuksiin myös käyttää.

Poistun nyt takavasemmalle.

14 kommenttia:

 1. Ohhoh! Ei voi oikein muuta sanoa. Mutta ymmärrän täysin, joskus tulee vastaan tuotteita, jotka on pakko saada, viis siitä onko se "järkevää." Kosmetiikkabloggarit ovat ihan oma ihmislajinsa, ei tässä joukossa tartte nolostella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, siihen luotankin, että muita hurahtaneita tästä joukosta löytyy myös. Eipä tätä muut tajuaisikaan.

   Poista
 2. Oho mikä monsteri! Mutta miksi ostaa monta pientä kun kerralla voi valita vähän isomman? ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Tämä paletti on muutenkin ihan oikeasti silkkaa säästöä, koska monta sävyä sai yhdellä hinnalla "kaupan päälle". Juujuu.

   Poista
 3. Ohhoh, joskus sitä vain menettää järkensä, heh :D Mielenkiinnosta kysyn Tilasitko tämän suoraan Anastasian virallisilta sivuilta vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltäpä nimenomaan. Postikulut on aika suolaiset, mutta paketti tulee melkein viikossa perille, eikä ole kertaakaan vielä jäänyt tulliin.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta :) Olen itse kuolannut niitä uusia Anastasian huulipunia ja on tehnyt mieli tilata, mutta tullikulut ovat mietityttäneet.

   Poista
  3. Anastasia onneksi ilmoittaa lähetyslistassaan tilauksen arvon -aika huomattavasti- alakanttiin. Tosi hyvin on ne pari tilausta sujuneet, jotka olen tuonne tehnyt.

   Poista
 4. Onpa kokoa. Tuolle pitäisi tulla mukana joku oma teline :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minulta kyllä löytyisi jostain maalausteline. Jos vaikka laittaisi paletin esille keskelle olohuonetta :D

   Poista
 5. Isohan se on, mutta ihana! Mä saattaisin käyttää tota pystyssä avoinaisena ja koota eteisen lipaston päälle jonkinlaisen asetelman sen ympärille, koska se on niin nätti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meikkipalettiasetelma! Tuota ei varmasti keneltäkään muulta löydy kuin kosmetiikkabloggaajalta :D

   Poista
 6. Oho, onpas iso! Ehkä sitä oranssia voisi käyttää tähän: http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2015/01/kuinka-piilotetaan-tummat-silmanaluset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän videon taisin blogistasi katsoakin! Aika hurjan näköistä touhua ja minusta se puna jäi sieltä peitevoiteen alta hieman kuultamaan läpi. Mutta joo, jokin tumma (kuten silmänaluset) voisi sopivasti neutraloida tuon oranssisuuden enemmän ihon väriseksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...