tiistai 15. huhtikuuta 2014

Väri-iloittelua Kikon malliin

"Yleisön" pyynnöstä esittelen tänään Berliinistä ostamani Kikon paletit. Molemmat olivat ilokseni alennuksessa ja maksoivat alle 10 euroa kumpainenkin. Aika hyvä hinta siis.

Kiko on italialainen kosmetiikkafirma ja merkin liikkeitä näyttää olevan monessa Euroopan maassa. Suomesta Kikoa ei kuitenkaan taida saada. Nettisivuille voi kyllä laittaa tilauksen vetämään, mutta postikulut ovat aika suolaiset. Kannattaa siis pitää ulkomailla silmät auki Kikon varalta.


Ostin Berliinistä kaksi luomiväripalettia. Street Glam-paletti sävyssä 01 on tarkoitettu luomiväriksi, mutta myös rajauksiin. Koostumuksen pitäisi olla kermainen ja voimakaspigmenttinen. Vihreäkuorinen Colour Impact-paletti 03 Bright Night Lights-sävyssä antaa samat lupaukset. Oikeasti nämä kaksi ovat laadultaan kuin eri planeetoilta.


Bright Night Lightsin värimaailma on erittäin pirteä. Tätä katsellessa tulee pakostakin paremmalle tuulelle. Vieläkin paremmalle tuulelle tulee näitä käyttäessä. Pigmenttisyys on nimittäin aika vakuuttavaa.


Olen tässä swatchannut värit sormella puhtaalle iholle yhdellä sormenvedolla. Aika upeaa jälkeä, eikös vaan? Jopa niin upeaa, että tämän kanssa tulee arkimeikissä vähän jo ongelmaa. Vaaleatkin sävyt näkyvät niin hyvin, että näillä saa aikaan jo melkein liiankin värikästä jälkeä. Mutta kevyellä kädellä käytettäessä nämä ovat varmasti ihan käyttökelpoisia koska vaan.


Street Glam-paletissa on sen sijaan paljon rauhallisempia sävyjä. Hankin paletin ensisijaisesti siksi, että sävyt sopivat niin hyvin rajauksiin.


Valitettavasti pigmentti ei ole kuitenkaan läheskään tuon edellisen tasolla. Olen tässä samalla lailla swatchannut sävyt puhtaalle iholle yhdellä sormenvedolla. Sävyt ovat kuivahkoja ja jauhoisia. Kohtuulliset rajaukset saa juuri ja juuri aikaan kostealla rajaussiveltimellä. Kuivalla ei kannata edes yrittää. En sitten tiedä, kuinka tuon rajauksen saisi oikeasti luomelle toteutumaan, koska nämä luomivärit vaativat selkeästi vähän työstöä. Noh, eiköhän tätäkin joskus tule käytettyä.

Aika kiva löytö ainakin tuo ensimmäinen paletti siis. Onko teillä Kikon tuotteita?

6 kommenttia:

 1. No kyllä on pastellipaletissa pigmentit kunnossa o.o Varsinkin tuo pinkki ja lila, ei huhhuh. Kyllähän noilla aika makeita meikkejä saisi aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta meinasi pudota silmät päästä, kun kokeilin näitä ensimmäisen kerran. Olin niin hämmästynyt tuosta laadusta. Täytyy varmaan vaan opetella tekemään värikkäämpiä meikkejä :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihana toi eka paletti. Just täydellinen kesämeikkiin, jos uskaltaa revitellä! Mulla ei ole yhtään Kikoa, no, vielä ainakaan...Olen monta kertaa meinannut tilata. Eiköhän se joskus tule tapahtumaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymälässä näytti olevan aika iloisia värejä myös muissa paleteissa. Aika vähän oli mitään sellaista perusruskeaa. Kiko on kyllä selvästi tutustumisen arvoinen!

   Poista
 3. Ihan mielettömän ihania, varsinkin tuon toisen paletin vihreä, ihan täydellinen! Jumahtaisin varmaan itse käyttämään sitä koko kesäksi. hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä upeat värit! Tuo toinen paletti on arkikäytössä käytettävyydeltään jopa parempi kuin ensimmäinen, vaikka pigmentti ei ihan samalle tasolle ylläkään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...