tiistai 29. huhtikuuta 2014

Olo kuin ranskalaisella ballerinalla

Nyt kun kosmetiikkafirmojen kevätkokoelmia kaupoista vähän aikaa vielä saa, niin esittelen Lancomen tämän kevään French Ballerine-sarjaan kuuluvan luomiväripaletin ja poskipunan.


French Ballerine oli lähes ainoa kevätkokoelma, joka aiheutti minussa sellaisen "pakko saada"- reaktion. Myönnän rehellisesti, että kauniit mainoskuvat tekivät minuun vaikutuksen ja suuntasinkin Sokokselle lähes välittömästi näiden ilmestyttyä. Ostin kokoelmasta Blush Highlighter-poskipunan ja Hypnose Doll Eyes-sarjaan kuuluvan Rose Ballerine-luomiväripaletin. Kevätkokoelman ulkonäkö on suunniteltu viimeistä pinkkiä rusettiyksityiskohtaa myöten loppuun asti.


Sisältökin on aika kaunista katseltavaa. Poskipunan ruusuyksityiskohta on upea. Se ei onneksi käytössäkään kovin helposti kulu pois, joten ihasteltavaa riittää pitkäksi aikaa. Luomiväripaletin värimaailma on juuri sopiva arkikäyttöön. Vaaleilla väreillä saa katseeseen kirkkautta ja tummalla violetilla meikkiä saa sopivasti korostettua.

Poskipuna vasemmalla

Swatch-kuvasta ei tullut nyt mikään maailman paras, mutta saa tästä jotain käsitystä. Vähän kyllä kritisoisin sitä, että oliko nyt ihan järkevää laittaa luomiväripalettiin kolmea hohtavaa, vaaleaa väriä, joiden sävyerot eivät juurikaan päätä huimaa. Luomella nämä tuskin erottuvat toisistaan.

Poskipuna ei ole mitenkään superpigmenttinen, mutta se ei kaiketi ole ollut tarkoituskaan. Nimestäkin voi päätellä, että tätä voi käyttää myös korostustuotteena. Poskipunassa onkin hienovaraista hehkua ja sitä voi käyttää esim. muiden mattaisempien poskipunien päällä. Vaaleaihoiselle tämä on yksistään käytettynäkin täydellinen. Övereitä tällä ei tahdo saada tekemälläkään, vaan poskipunalla saa kasvoille juuri sopivan hehkun. Puna häivyttyy hyvin.


Luomiväripaletin sielunelämään en sen sijaan ole päässyt ihan samalla lailla kiinni kuin tuohon poskipunaan. Pidän sävyistä tosi paljon, mutta minulla on ollut ongelmia luomivärien varisemisen kanssa. Vaaleissa sävyissä on mikroglitteriä, joka nyt luonnollisesti on pitkin poskia joka tapauksessa. Yllättävää oli kuitenkin se, että ainakin muutamalla käyttökerralla myös tuo tummempi violetti alkoi puoleen päivään mennessä levitä alaluomen puolelle. Meikkiä sai siis korjailla selkeästi keskimääräistä enemmän. Tosin viime kerralla tätä ongelmaa ei taas ollut, joten riippunee käytetyn luomivärin määrästä, että pysyykö se paikallaan vai ei.

Suosittelisin tutustumaan siis näistä ainakin poskipunaan, jos hakusessa on tälläinen kevyen, mutta kauniin hohteen antava sävy. Luomiväripaletti sen sijaan ei ole Lancomen parhaita. Sitä on sen verran vielä kaupoissa näkynyt, että eiköhän näitä riitä aikoinaan sitten ihan alepöytiinkin asti. Paletti kannattaneekin mielestäni hankkia mieluummin sieltä kuin täyteen hintaan.

Mitä pidätte Lancomen kevätkokoelmasta?

2 kommenttia:

  1. Syötävän suloiset nuo paletit! Poskipunan poimisin omaan ostoskoriin. ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...