lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lauantaipäivän testailuja: UDPP vs. e.l.f Eyelid Primer, osa 1

Lauantapäivän testailuista on selkeästi kehittymässä sarja. Tällä kertaa vuorossa on e.l.f. Eyelid Primer-luomivärinpohjustajan testaaminen ja vertailu käy tietenkin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potioniin.


Sorruin pari viikkoa sitten jopa kahteen elfin tarjoukseen (postausta tulossa) ja nappasin ostoskoriin mukaan myös pohjustajan. Tuotehan on halpaa kuin makkara. Tällä hetkellä se näyttää maksavan elfin sivuilla vajaat kaksi puntaa.

UDPP, e.l.f. Eyelid Primer

Ensivaikutelma elfin pohjustajasta ei ollut kovin rohkaiseva. Pohjustaja on selkeästi UDPP:a juoksevampaa ja pienikin määrä levittyy laajalle alueelle. Applikaattori ei myöskään ole se kaikkein kätevin. Luomelle pohjustaja kyllä levittyy ihan hyvin, mutta sitä laittaa helposti liikaa. Toisaalta isommankin määrän saa kyllä luomille hyvin häviämään. Elfin pohjustaja tuntuu myös pysyvän kosteampana pidempään kuin UDPP.

Testimeikeissä käytin tällä kertaa loistavaa luomiväripalettia Neve Cosmeticsilta nimeltään Makeup Delight. Itse palettiin kannattaa käydä tutustumassa esim. Hennan blogissa. Sitä voi erittäin lämpimästi suositella, koska pigmentti on jotain ihan käsittämättömän hyvää.

E.l.f. Eyelid Primer

Meikin tarkoituksena oli tälläkin kertaa olla mahdollisimman värikäs. Mitään meikkivinkkejä tästä ei välttämättä kannata ottaa. Minun piti meikata silmäni ihan loppuun saakka ripsareineen kaikkineen, mutta meikki alkoi jo alkumetreiltä mennä sen verran pieleen, että päätin luovuttaa hyvän sään aikana rajauksen jälkeen. Onnistuin mm. sinistä luomiväriä poskilta siivotessani pyyhkimään puolet oikean silmän alaluomen meikeistä pois :p Värit muutenkin levisivät pitkin naamaa, jota ei onneksi näistä kuvista ihan niin helposti näe. Lisäksi oikea silmäni alkoi vuotaa ja vuotaa vähän edelleen, joten saa nähdä mitä tästä muutenkaan tulee.

UDPP

Väreinä käytin paletin sinistä ja violettia. Lisäksi glitteristä vihreää on aavistus tuolla sisänurkassa. Yllätyksekseni elfin pohjustajaan väri tuntui tarttuvan paremmin. Kyllä sen näistä kuvistakin huomaa, elfillä pohjustetun silmän meikki on intensiivisempi. Se on sitten toinen asia, näkeekö eroa kukaan oikeasti.

Palataan taas siis iltapäivästä asiaan. Testi ei tänään ole ihan koiran rakon kestävyyden mittainen, koska koira on viikonlopun vietossa mummulassa (siis minun). Ihmettelin muuten eilen, miksi keksiä syödessä oli jotenkin niin tyhjä olo. Selkeästi jotain puuttui. No, sehän oli se vieressä tuijottava ja kuolaava koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...