lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lauantaipäivän testailuja: UDPP vs. e.l.f Eyelid Primer, osa 2

(Mistä on kyse? Katso ensimmäinen osa)

Lopputulosten aika! Täytyy sanoa, että tämänpäiväisen testin tulokset ovat ainakin paljon paremmat kuin sen ensimmäisen, jossa kokeilussa oli Maybellinen voidemainen poskipuna. Ehdin testaamaan pohjustajia sellaiset kuusi tuntia.

UDPP, ennen
UDPP, jälkeen

UDPP-silmässä näkyy silmän vuotamisen aiheuttamat vauriot. Muuten väri on pysynyt aika hyvin, pientä haalistumista on toki havaittavissa.

e.l.f. Eyelid Primer, ennen
e.l.f. Eyelid Primer, jälkeen

Myös e.l.f. Eyelid Primerin päällä värit ovat pysyneet todella hyvin. Hieman intensiteetti on kärsinyt, mutta ei tämä nyt huonompi ole kuin tuo UDPP:kaan!

Ehkä hieman yllättävä, mutta mieluinen lopputulos tuli tähän testiin. Elfin luomivärinpohjustajaa voi jatkossa siis ihan hyvillä mielin käyttää ja luottaa siihen, että se myös toimii. Hinta huomioiden tämä vaikuttaisi olevan aivan loistotuote!

4 kommenttia:

 1. Itsekin tykkään e.l.f.:in Eyelid primerista ja varsinkin siitä aplikaattorista. Saa annosteltua mielestäni helpommin/paremmin ja koostumus on mukavan kevyt. Luomivärit tosin tuppaavat kasaantumaan tietyissä oloissa (kuuma, sade, kostea ilma, pitkä päivä jne.) ihan minkä tahansa kokeilemani pohjustajan kanssa, mutta tämä on kyllä hintaansa nähden erittäin toimiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jotenkin niin tottunut sormella levittämään nyt kaikki pohjustajat, että tuo applikaattori tuntui vähän tönköltä. Eiköhän siihenkin tässä vielä totu!

   Poista
 2. Hyvä ja hyödyllinen testi :). Olen nähnyt joidenkin muidenkin bloggaajien/vloggaajien päätyneen samaan johtopäätökseen. Itse en ole itseasiassa kokeillut kumpaakaan näistä pohjustajista. Positiivista on se, että kummankaan kanssa luomiväriä ei urautunut luomivakoon tms., mikä on ehdottomasti mun suurin ongelma luomivärien kanssa. Pitää olla aina kovin tarkkana siitä, että minkä verran pohjustajaa laittaa ja minkä verran sen antaa imeytyä ennen meikkaamista.

  Nyt kyllä tekee mieli tehdä meikki taas Nevellä. Pitäisköhän siitä tehdä jokin video? Pitäisi levittää tietoa tämän paletin olemassaolosta, kun siitä ei tunnu olevan juttua muualla kuin meidän blogeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samansuuntaisia kokemuksia olen minäkin lukenut. Pakko oli kuitenkin testata tuotetta myös omilla luomilla, koska hailakoista arkimeikeistäni ei oikein kukaan ota selvää kuitenkaan. Minulla on joskus luomivärien kanssa se ongelma, että luomille ilmaantuu sellaisia paljaita rantuja ryppyjen kohdalle (tarkoittaako se tuota samaa kuin luomivakoon ajautuminen? Tämä ei ole minulle vielä selvinnyt)

   Joo videoita otetaan aina vastaan! Olen huomannut, että aina kun joku meikki tuppaa epäonnistumaan tai jäämään hailakaksi, niin tartun tuohon Makeup Delightiin. Se ei petä ikinä! (Tarttisi muuten tilata tuota Neveäkin lisää... Ostoslista on loputon)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...