keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Aarre!

Ja se on minun, muahahhahhahhahaa!

Sori, vähän meni pää sekaisin, mutta olen tosi innoissani tästä Anastasia Beverly Hillsin Countour Kitista, jonka eilen löysin Kicksistä.


Anastasia Beverly Hills on erityisesti kulmatuotteisiin erikoistunut merkki, mutta siltä löytyy myös muuta kosmetiikkaa (mm. luomiväripaletteja). Itse ihastuin erityisesti tähän Contour Kitiin, kun näin sen jonkin aikaa sitten upean Linda Hallbergin blogissa.Siitä lähtien olen haaveillut paletista ja kun näin sen eilen Kickissä, ei tarvinnut kahteen kertaan harkita, kun paletti jo sujahti mukaan.


On se vaan niin ihana! Itse paletti on tukeva ja yllättävän painava. Sävyt ovat todella kermaisen tuntuisia. Vaaleista löytyy sekä mattaista, että hieman kimaltavampaa korostussävyä. Varjostusväreistäkin löytynee monelle sopivaa.


Nyt on sitten jäljellä vaan se ongelma, että kuinkas tätä nyt taas käytettiinkään? :D Ei auta kuin opetella.

Kicks on ottanut Anastasian tuotteita valikoimiinsa ja netistä niitä voi tilata Bangerheadista. Kicksissä paletti maksoi reilut 55 euroa ja Bangerheadissa se näyttää olevan pienessä alessa n. 59 euroa.

P.S. Muistakaa arvonta!

6 kommenttia:

 1. Ihan mun sävyt, tällaista palettia tulisi käytettyä ahkeraan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varjostuksiin kyllä aika mahtavan oloinen. Tuo keskimmäinen tumma sävy tuntuisi olevan juuri sopivan neutraali jopa minulle

   Poista
 2. Oi oi, kyllä kelpais mullekin! En oo vaan raaskinu ostaa...tulispa se joskus johonkin aleen. Aina saa haaveilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pelkään, että tämä saatetaan Kickseissä viedä aika lailla käsistä. Ei ehkä kannata aleja odotella :) Katselin noita ulkomaisia nettikauppojakin, mutta Anastasian kulmatuotteita lukuunottamatta valikoima oli aika suppea. Ei siis halvempaa ole odotettavissa siitäkään suunnasta.

   Poista
 3. Voi nam, mikä paletti. Mistä näitä upeita ruskeita paletteja nyt yhtäkkiä alkoi putkahdella ja montako näitä yksi ihminen oikeasti tarvii? Haluan kyllä tämänkin...

  OutiS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin sitä mieltä, että neutraaleissa paleteissa hyvä määrä on sellainen rajaton :D Kaikki on niin ihania. Tässä paletissa sävyt tuntuvat sen verran pigmenttisiltä, että hätätapauksessa tätä voisi varmasti käyttää myös luomiväreinä varjostusten lisäksi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...