torstai 25. syyskuuta 2014

Essencen syksy 2014

Olin kerrankin ajoissa liikkeellä ja pääsin haalimaan Essencen syyskokoelmien suosikit itselleni Kosmetik4lessiltä ensimmäisten joukossa. Samaan aikaan ilmestyi tämän vuoden versio Oktoberfest-kokoelmasta ja lisäksi varsinainen syyskokoelma Hello Autumn. Saattaapi olla, että mopo vähän karkasi käsistä varsinkin Hello Autumnin kanssa. Taisin kerätä siitä itselleni kynsilakkoja lukuunottamatta hiuslenksuista lähtien ihan kaiken...


Saalis on aikas kivaa katseltavaa. Essence se osaa tämän söpöilypuolen ja houkuttelevat pakkaukset. Lisäksi meikkituotteiden nimet ovat useasti todella hauskoja.


Luomiväreistä hankin kaikki. Melkein jätin Oktoberfestin vaaleanpunaisen sävyn 02 fiesta lavendar!in kaupaan, mutta sitten tulin "järkiini". Onneksi tulin, koska kaikki kolme solonappiluomiväriä sopivat loistavasti yhteen, joskin tummemmat sävyt 01 holz oder michel? ja 03 sweet purpleline ovat yllättävän lähellä toisiaan.

Luomiväripaletteista suosikkini on tummempi 02 keep calm & go for a walk. Sen vihreillä saa aikaiseksi aivan uskomattoman kaunista jälkeä. Vihreät näyttävät tässä kovasti samoilta, mutta ovat luomilla pohjustajan päällä selkeästi erilaiset. Paleteista vaaleampi 01 walk in the park on enemmän perinteistä nudea.


Ehkä joskus jonain päivänä onnistun tekemään nämä swatchit niin, ettei tarvitse ihan rystysiin asti mennä sävyjen kanssa, mutta selkeästi se päivä ei ole vielä saapunut... Ylemmällä rivillä on 02 keep calm & go for a walk, keskellä 01 walk in the park ja alimpana 02 fiesta lavendar!, 01 holz oder michel? ja 03 sweet purpleline. Pigmentti on hintaan nähden ihan hyvää.


Kulmapaletteja ilmestyi Hello Autumn-kokoelmassa kaksi. Koska en osannut päättää, kumman otan, niin otin molemmat. Tämän kokoelman helmiä ovat ehdottomasti rajauskynät, joista sekä ruskeassa 01 leaves are the new beefissä että vihreässä 02 charlie seen in greenissä on aivan upeat sävyt. Pysyvyys näillä ei vaan mielestäni ole ehkä ihan maailman parasta, mutta en ole tähän asiaan vielä ajatuksella paneutunut.


Seuraavat pari swatchia eivät valitettavasti ole ihan parasta tuotantoani. Tässä on ylärivissä tummempi kulmapaletti 01 leaves are the new beef ja keskimmäisenä vaaleampi 02 walk in the park. En ole kumpaakaan palettia vielä kulmilla käyttänyt, mutta ainakin näiden testien perusteella sävyt saattavat olla aavistuksen kuivia. Alimmalla rivillä on kynät 01 leaves are the new beef ja 02 charlie seen in green.


Poskipunat ja korostustuotteet ovat ehkä molempien kokoelmien kaikkein jännimmät tuotteet. Oktoberfestin punat ovat hauska rinkelikuvioinen 02 sweet purpleline ja peura(?)kuvioinen 01 pretty pink dirndl. Hello Autumnista löytyy sen sijaan ihon pH:n kanssa reagoivat poskipuna 01 beauti-FALL red ja upea lehtikuvioinen korostuspuuteri 01 autumn & the city.


Tämä swatch on oikeasti vielä surkeampi kuin edellinen. Lisäsin kontrastia kuvaan aika reilulla kädellä, mutta joudutte siltikin käyttämään vähän mielikuvitustanne kuvan kanssa. Vasemmalla ylhäällä on 01 pretty pink dirndl, jonka vieressä himmeästi näkyy 01 autumn & the cityn sävyä. Näiden alta löytyy rinkeli-02 sweet purpleline ja sen alta vielä 01 beauti-FALL red, joka ainakin minun ihollani on hyvin himmeä vaaleanpunainen. Kuulemma kerrostamalla väri syvenee väliin yllättävinkin tuloksin, mutta tosiaan kerrostusta tämän kanssa joutuu aika reilusti harrastamaan.


Viimeiseksi vielä Hello Autumnin "huulikermat" 02 keep calm & go for a walk (vaaleampi) ja 01 beauti-FALL red (tummempi)


Varsinkin tuo tumma sävy on aivan käsittämättömän upean värinen, mutta se käyttö! Tummempi sävy oli laittaessa välittömästi sekä juonteissa, että hampaissa, eikä tuntunut oikein kuivuvan millään. Tämän kanssa siis ollaan vain kauniita, istutaan paikallaan ja pidetään suu kiinni. Vaaleampi sävy levittyy epätasaisesti, mutta se ei hampaista ehkä niin hyvin näy :p Suosittelen jättämään nämä kauppaan, paitsi jos tykkää diivailevista huulituotteista.

Miltä Essencen syksy teistä näyttää? Oletteko tuotteita jo hankkineet itsellenne vai oletteko vielä ostoslistavaiheessa?

6 kommenttia:

 1. No voi helkkari, nyt rupesi harmittamaan etten ottanut tuota toista Hello Autumnin luomiväripalettia >: Nuo vihreät alkoi nimittäin näyttää yllättävänkin houkuttelevilta... Pahus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aika ihania ja oikeastaan ensimmäisiä vihreitä, joiden kanssa olen tullut oikeasti toimeen. Onhan noita paletteja tuolla kuitenkin vielä. Sujautat sen sitten seuraavaan tilaukseen :)

   Poista
 2. Toi korostuspuuteri on omaan silmääni ehdottomasti sellainen aah-tuote! <3 Samoin tuo vihreä rajauskynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korostuspuuteri on todella upea. En tiedä, kuinka sitä raaskii käyttää. Rajauskynän väri oli niin kiva, että minun täytyi äidillenikin jo tilata oma kappale, jottei varastanut tätä minun kynääni :)

   Poista
 3. Ah, voi että, oon niin oottanu pääseväni hipelöimään näitä! Essence on alkanut valloittaa Britanniaa ja täällä on ostareilla pieniä essence-ständejä, jotka käyn tietty tsekkaamassa tasaisin väliajoin. Oon niin oottanu et nää syyskokoelmat tulis jo tänne, mutta vielä on Aquatix menossa. Ei sillä että en vois netistä tilata, mutta kivempi tietty aina tarkastella tuotteita livenä :).

  Mua kiinnostaa tosi paljo just toi vihreämpi luomiväripaletti. Harmi, että huulituotteet floppasivat, sillä mustakin toi punainen näyttää värinä tosi upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä näprääminen on aina parasta! Suosittelen kovasti tuota vihreää palettia, siinä on hienot sävyt ja huulijuttuihin ei kyllä ihan heti kannata koskea edes pitkällä tikulla :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...