sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Aikas hyvä kosteusvoide

Tänään voisin kirjoitella blogiin välillä jostain muustakin kuin värikosmetiikasta.

Talvi on selkeästi lähenemässä, koska iho kuivahti jälleen yhdessä yössä, kun ne melkein pakkaset saapuivat tänne Tampereen seudulle. Ei muuta kuin rasvausrumba pystyyn jälleen kerran.


Tällä hetkellä minulla on muutamakin kosteusvoide käytössä. Olen jo pidempään käyttänyt Guinot'n Lait Hydrazone Corps-voidetta lähinnä käsivarsiin, eikä purkki tunnu loppuvan sitten millään. Hieman nopsemmin kuitenkin kuluu tämänhetkinen suosikkini eli Laveran Orange Feeling-vartalovoide, joka sisältää appelsiinin lisäksi tyrniä. Tämähän kuuluu samaan sarjaan appelsiinikäsivoiteen kanssa, josta kirjoittelin viime keväänä.


Tuoksu käsivoiteessa on ainakin muistini mukaan lähes identtinen tämän vartalovoiteen kanssa. Käsivoiteen purkkia on sittemmin uudistettu, joten en ihan enää pysty vertailemaan, miten INCIt eroavat toisistaan, mutta aika paljon samoja ainesosia näissä on. Käsivoiteesta tosin ei löydy esim. skvalaania, jota taas vartalovoiteessa on.


Tuoksu on tosiaan ihana, pirteän sitruksinen ja kyllä sieltä tyrnikin tuoksuu. Voide levittyy hyvin, eikä rullaannu. Iholla lämmetessään se muuttuu hetkeksi jännän maitomaiseksi ja juoksevammaksi ja levittyy siten laajemmalle alueelle. Voide on siis aika riittoisaa. Se mielestäni kosteuttaa myös oikein mukavasti.

Suosittelen kovasti kokeilemaan ainakin tätä Laveran kosteusvoidetta. Tätäkin voisin ostaa lisää, paitsi että vartalovoiteista ei ihan kauheaa pulaa tällä hetkellä ole...

Oletteko jo kokeilleet Laveran kosteusvoiteita?

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama, ja pidän siitä! Pinkki greippi-Limited edition löytyy myös. Mutta tuo oranssi on parempi. Koostumukset on hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös joku suklaavoide, mutta se ei ole yhtään näin hyväntuoksuinen. Limevoide vähän houkuttelisi seuraavaksi...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...