sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikon suosikki (38/14): Neutraalia

Palataanpa takaisin näihin viikon suosikki-postauksiin, kun työkin on taas alkanut ja tämä kosmetiikkatuotteiden kulutus on selkeästi runsaampaa.


Viikon suosikikseni valikoin Too Facedin Natural Eyes-luomiväripaletin (2014 versio), joka on oikeastaan jo useamman viikon suosikki. Natural Eyes oli ostohetkellä vähän sellainen pakkopullaostos. Olin tilaamassa toista palettia Escentualilta ja eihän nyt vain yhtä tuotetta voi tilata, kun postikulutkin jo maksaa! Siinä kävi sitten niin, että se toinen on tuolla kaapissa vielä käyttöä odottelemassa ja Natural Eyes on ollut käytössä useamman kerran viikossa. Tähän on helppoa tarttua etenkin maanantaiaamuisin, kun ajatus ei vielä oikein kirkkaasti kulje.Värimaailma on jo aika tuttua, monessa paletissa vastaan tullutta. Löytyy ruskeaa, kultaista, ruusukultaa, mattaa, shimmeriä ja pientä glitteriäkin. Mietin tuossa, että mikä tekee tästä paremman kuin esim. jonkun Urban Decay Nakedeista tai jostain muusta vastaavasta neutraalipaletista? No ei välttämättä mikään, mutta tässä paletissa on itseäni miellyttäviä sävyjä sopivassa suhteessa ja sopivissa kostumuksissa. Sävyjä on helppo yhdistellä, luomivärit ovat hyvälaatuisia ja pysyvät luomilla pitkään. En välttämättä ole ollut aivan vakuuttunut Too Facedin luomivärien pysyvyydestä aikaisemmin, mutta Natural Eyesin kohdalla ei ole valittamista.Luomivärit ovat kermaisia ja hyvin levittyviä. Sävyistä ylärivin ekassa Heavenissa ja etenkin alarivin vikassa Chocolate Martinissa on aivan käsittämättömän hyvä pigmentti. Chocolate Martinin kaltaiseen pigmenttiin luomivärissä en ole törmännyt oikeasti missään. Tasapainoksi keskirivin vika Erotica ja alarivin eka Nudie ovat sitten vähän heikompia, mutta ihan käyttökelpoisia kuitenkin.

Suosittelisin palettia hyväksi vaihtoehdoksi nakupalettien kisaan. Tässä on aika pitkälle kaikki, mitä tarvitsee ja kompaktissa pakkauksessa. Hinta näyttää olevan neljänkympin molemmin puolin ja palettia saa ainakin BeautyBaystä, LookFantasticilta ja Escentualilta.

2 kommenttia:

 1. Chocolate Martini näyttää upealta! TF:n luomiväripaleteissa tykkään siitä, et värit on ryhmitelty selkeästi, mikä tekee niistä erityisen hyviä just silloin, kun on ajatukset jumissa.

  Mitä tykkäät tosta metallipakkauksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Näiden kanssa ei tarvitse välttämättä aivoja liikaa vaivata, jos ei kykene :) Metallipakkauksesta tykkään kovasti, tosin minulla ei ole mihin verrata. En välttämättä kuitenkaan esim. matkustaessa ihan luottaisi, että kannen sulkeva magneetti pysyy itsekseen kiinni.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...