keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Uutuuksia Lumenelta ja IsaDoralta

Vaikka kovin pitkää kosmetiikkakokemusta minulla ei olekaan, niin syksy vaikuttaisi olevan kosmetiikkavuoteni lemppari. Vaikka kesän pirteät värit ovat kivoja, syksyllä saa kuitenkin rauhassa alkaa taas käyttää meikissäkin tummempia sävyjä, ruskeita ja violetteja, ihan lemppareitani (eikä oranssiakaan sovi unohtaa!) Kaiken kruunaa se, että kosmetiikkafirmoilta lykkää markkinoille jos jonkinlaista uutuutta, joista olen muutamia jo onnistunut haalimaan itselleni.


Kaikenlaista mielenkiintoista on myös Lumenella ja IsaDoralla, enkä ole muutamia uutuuksia voinut vastustaa. Olen selkeästi meikkauksessa siirtymässä jälleen seuraavaan vaiheeseen, eli huusholliin on kummasti alkanut kertyä erinäisiä kulma- ja korostus/varjostustuotteita viime aikoina. Ei siis liene ihme, että ostin hyppykengässä IsaDoran uudet Face Sculptor-setit ja Lumenen puuterimaisen kulmavärin. En voinut myöskään vastustaa Lumenen tämän syksyn Nude & Matt-kokoelman luomivärejä ja Natural Coden uusia huulikiiltokyniä.


Natural Codelta ilmestyi loppukesästä uusi Candy Smile-huulikiiltokynien kokoelma. Sävyjä on kuusi, joista itse valitsin ne kolme viimeistä. Näiden kolmen sävyn lisäksi on valikoimissa vielä yksi nude ja kaksi pinkimpää kynää. Sävyt ovat kuvassa vasemmalta lähtien 6 Cherry Pop, 5 Candy Apple ja 4 Juicy Popsicle, johon olen erityisesti ihastunut. Kuten kuvista näkyy, pigmenttiä riittää. Tummempien sävyjen kanssa tekisi melkein mieli käyttää jo huultenrajauskynää. Pigmentti on lähes huulipunien luokkaa ja kestävyys oli ainakin tuossa Candy Applessa ihan kohtuullinen. Tosi kivoja kyniä!Lumenen luomiväriduoja olen nyt viime aikoina ostanut muitakin, koska olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt niiden pigmenttisyydestä. Omistan yhden vanhanmallisen duon ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Pigmentti näissä on pääosin jopa parempi, kuin Lumenen neljän sävyn paleteissa. Syyskokoelmaan kuuluvat 3 Kaislikon kevät ja 8 Tunturimaisema eivät ole tässä poikkeus. Mietin tosin tuossa, että ovatkohan nämä tosiaan ihan uusia sävyjä vai onko vain kokoelman jo olemassaolevia sävyjä ympätty tuohon Nude & Matt-teemaan. Ainakin tuo Kaislikon kevät on vähän hassu nimi syyskokoelmaan.

Puuterimaista kulmaväriä on tarjolla vain tässä Medium Brown-sävyssä.


Tässä vielä sävyt kädelle testattuna, ylimmässä rivissä ensin Kaislikon kevät ja sitten Tunturimaisema. Edelleen minua huvittaa vähän se, että kokoelma on Nude & Matt ja ainakin näissä luomiväreissä ainoa kunnolla matta on tuo tumma ruskea. Kaislikon kevään vaaleammassa sävyssä on jopa glitteriä. No ehkä tämä menee sitten enemmän siihen kokoelman nude-puoleen. Luomivärit ovat aavistuksen jauhoisia, mutta levittyvät silti tosi hyvin.

Kulmaduo sen sijaan on sävyiltään ehkä hieman pettymys. Pigmettiä saisi minusta olla vähän enemmän ja sävyt ovat myös hieman kuivia. Vaalea sävy on lisäksi niin vaalea, että tämä melkein katoaa ihoon. Täytyy katsoa, kuinka sävyt kulmilla käyttäytyvät. Yhdistettynä kulmageeliin nämä saattavat olla kuitenkin ihan käyttökelpoisia.


IsaDoran Face Sculptoreiden kuvat näin ensimmäistä kertaa Kicksin lehdessä ja tietenkin sellainen "paako saada"-fiilis iski heti. Nämä ovat vaan niin jotenkin söpöjä ja kuten sanottua, olen ollut varjostusväreihin vähän kallellaan viime aikoina. Sävyvaihtoehtoja on kaksi, tummempi 01 Warm Peach ja vaaleampi 02 Cool Pink. En osannut valita kumman haluaisin, joten otin molemmat. Sävyt ovat hämmentävän lähellä toisiaan ja näihin olisi toivonut kyllä selkeämpää värieroa.


Sanoisin, että Face Sculptorit voisivat sopia aloittelijoille aika hyvin, koska näillä ei varmasti övereitä ihan heti saa aikaiseksi. Sävyt ovat jonkin verran jauhoisia ja niitä saa kerrostaa, että jotain näkyvää saa aikaiseksi. Ainoastaan korostusvärien kanssa on ehkä syytä olla hieman tarkkana. Olen tässä testannut molempia kädelle, yläpuolella Warm Peach ja alapuolella Cool Pink. Korostusväreissä on pientä sävyeroa, Cool Pinkissä se on hieman punaisempi. Poskipunista Warm Peachin sävy on ihanan persikkainen. Aurinkopuuterit eivät ole kovin voimakkaita, mutta Warm Peachin aurinkopuuteri näytti minusta vähän turhan oranssilta.

Ei siis mikään napakymppi IsaDoralta näiden suhteen, eikä molempia kannata varmaankaan hankkia. Sen verran lähellä paletit ovat toisiaan.

Houkuttelevatko teitä syysuutuudet? Mihin olette erityisesti iskeneet silmänne?

Muistakaa myös arvonta!

6 kommenttia:

 1. Natural Coden Candy Smilet näyttää tosi hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi kivoja! Vähän tekisi mieli hankkia vielä niitä pinkkejäkin sävyjä.

   Poista
 2. Mua kiinnostaa kamalasti maybelineltä tulevat elixirs-huulikiillot. Joista olen kuullut paljon hyvää amerikkailaisilta kosmetiikka guruilta. Mutta nyt rupesi kiinostamaan tuo Natural coden Juicy Popsicle, tosi pirtsakka väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elixireissä kiinnostaisi erityisesti se, että kuinka lähellä ne ovat Diorin samannäköisiä huulikiiltoja. Jossain blogissa taisi tästä jotain juttuakin jo olla... Juicy Popsicle on ihan minun suosikkini!

   Poista
 3. Mie oon kuolaillu just tuota Face Sculptoria, mut nyt helpottaa tietää, et se ei ookaan must-have. Nuo huulikynät on myös aivan mielettömän mehukkaan näköiset! Oranssia tekis mieli kokeilla, sillä en koskaan käytä sen sävyisiä punia/ kiiltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleek varmasti ajaa saman asian kuin tämä Isadora, mutta halvemmalla ja epäilisin että vielä paremmin... Kannattaa kokeilla oranssia! Ainakin minun naamaani se sopii yllättävän hyvin. Tämä oranssi ei ole edes mikään shokkikirkas, joten sopinee monelle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...