keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Livbox tammikuu 2014: Uusia tuulia ja vanhoja kuvioita

Se on täällä taas! Livbox kolahti postiluukusta taas täysin aikataulussa ja jännitys oli melkoinen. Mitähän tässä kuussa laatikosta löytyisi? Viime kuun Livboxiin kun olin erittäin tyytyväinen.


Teemana tässä kuussa on uusi alku. Ensireaktio laatikkoa avatessa taisi olla, että onpa paljon pieniä purkkeja. Enemmän täällä on tätä mustaa pehmustetta kuin itse tavaraa. Tarkempi tutustuminen kuitenkin paljasti, että laatikosta löytyi monenlaista mielenkiintoista tuotetta.


Isoin "näyte" on tällä kertaa täysikokoinen Lumene LAB-sarjan silmänympärysvoide. Voide on ikääntyvälle iholle tarkoitettu ja pakattu kätevään, hygieeniseen ja mielestäni ihan tyylikkääseen pumppupulloon. Olisin tästä tuotteesta enemmänkin innoissani, mutta silmänympärysvoiteita taitaa olla varastoissa muitakin ja niitä kuluu niin turkasen vähän. Tämän voiteen pariin pääsen näillä näkymin ehkä joskus vuonna 2017.


System 4-hiustuotteita on näkynyt useammassakin blogissa. Nämä ovat kaiken lisäksi vielä suomalaisia ja melkein naapurissa eli Ylöjärvellä tehtyjä! Bio Botanical-sarjan shampoo ja seerumi ovat tarkoitettu hiustenlähtöön ja harveneville hiuksille, joten en nyt välttämättä ole sitä ensimmäistä kohderyhmää. Tuskin näillä pikkutuubeilla mitään leijonanharjaa itselleen vielä saa, joten nämä voisi hyvin käyttää pois.


Yllättäen boxista löytyy jälleen kerran yksi päivävoide. No 7 Beautiful Skin-voide on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, joten se ei sovi minulle ollenkaan. Menisiköhän tämä käsivoiteena tai jonain...

Hammastahnaakin löytyy! Edellinen tuubi onkin minulla juuri loppumassa, joten tämä pääsee käyttöön ihan lähipäivinä. Emmelle Original Pro+-tahna on valkaisevaa ja vaahtoamatonta.

Être Belle Collagen & Aloe Vera Hydro-silmälaput hämmensivät eniten. Näytepakkauksessa ei juuri hehkuteta tuotteen vaikutuksilla. Ainoana mainintana on, että tämä kosteuttaa. Esittelylappunen lupailee vielä kiinteytystä ja turvotuksen poistoa. Saa nähdä, viitsiikö tämän kanssa läträtä.


Sokerina pohjalla on vielä Rimmelin Scandaleyes luomivärikynä sävyssä Gossip Green. Koska minusta on hiljalleen tulossa Rimmelin suurin fanityttö, oli tämä minulle boxista loistava löytö. Näitä minulla ei vielä olekaan, mutta kohta on varmaan lisää.

Kynää oli heti pakko testata, vaikka koira vartosi vieressä koivet ristissä, että koskahan se emäntä suvaitsisi lähteä lenkittämään. Tällä saa itselleen kyllä todella näyttävät luomet! Vaikutus oli sen verran voimakas, että päädyin loiventamaan väriä Pixin vastaavalla, persikankultaisella luomivärikynällä. Sävyt sopivat yllättävän hyvin yhteen, ihan tuli kesäinen olo. Kehtasin jo lähteä lenkillekin ja koira kiitti.

Ihan ok Livbox siis. Meikkejä löytyi taas ja muutama muu kiinnostava tuote. Toisaalta omistan taas yhden turhan naamarasvatesterin lisää ja omituiset silmälaput. Aika vaihteleva sisältö, mutta olen tähän kohtuullisen tyytyväinen. Mitä mieltä olette tämän kuun Livboxin tarjokkaista?

8 kommenttia:

  1. Ehdin jo toivoa, ettei kasvorasvaa tulisi kun niistä on niin kovasti annettu jo negatiivista palautetta... Tuntuu jopa, että boksin yksi yllätysmomentti onkin se, löytyy kasvovoidetta vai ei.^^

    Itse en yllättäen ole vieläkään saanut boksiani.*huokaus* Odotin saavani tänään kun eilen ei tullut, mutta kun posti ei tänäänkään boksilla ilahduttanut, päätin suosiolla tsekata nämä livboxpostaukset ja katsoa millainen boksi sieltä olisi tulossa. Nyt vain pidän peukut pystyssä, että saisin noista kahdesta vaihtoehdosta luomivärikynän enkä kynsilakkaa...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein parasta on onneksi se, kun pääsee ihan itse niitä tuotteita hiplailemaan. Se tunne ei näin blogeja lukemalla oikein välity, joten jännittäviä hetkiä on vielä luvassa. Toivottavasti boksi saapuu pian ja sieltä löytyy luomivärikynä mieluisassa sävyssä! :)

      Poista
  2. Boksista en tiiä, mut oon nyt sen verran väsyny et hajosin mielikuvalle koirasta koivet ristissä. :D Ja noi sanat, koivet ristissä. :D

    VastaaPoista
  3. Toivon itsekkin että boxista tulisi mieluummin tuo luommivärikynä kuin kynsilakka :) btw sulla on aivan ihana blogi, sait uuden lukijan :)

    T. http://angelstar-saarahani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Toivottavasti saat luomivärikynän!

      Poista
  4. Käytä ei-toivotut naamavoiteet kantapäihin/sääriin yöksi. Voi olla vähän silikonisia jaloille, mutta kuluupahan nopeasti pois. Itse dumppaan näitä naaman alueen tuotteita aina kaula/dekoltee-alueelle tai sitten täysin epäsopivat jaloille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki! Jaloissa nyt on melkein ihan sama, mikä voiteen koostumus on. Dekolteelle en ole uskaltanut näitä laittaa, koska sekin tuppaa minulla näppylöitymään vähän turhan herkästi. Sain onneksi tämän tuubin lykättyä lopulta siskolleni, jonka kaverille kuulemma "kelpaa mikä vaan", joten toivottavasti Seiska pääsee vielä käyttöönkin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...