maanantai 12. toukokuuta 2014

Lumenen poskipunat

Seuraan Pink Bubble-blogia, joka sisältää monia loistavia vinkkejä bloggaamiseen. Suosittelen kaikkia bloggareita tutustumaan sivustoon, jos ette ole tätä jo löytäneet.

Olen miettinyt mahdollisia postausaiheita ja ajattelin tänään tarttua yhteen Pink Bubblen vinkkiin. Seuraan aina mielenkiinnolla hakusanoja, joilla blogiini on eksytty ja olen huomannut, että tietoa tullaan hakemaan tasaisin väliajoin Lumenen poskipunista. Mitään kunnon postausta minulla ei niistä kuitenkaan ole, mitä nyt muutama pimeä kuva jostain viime syksyltä. Tarjotaan yleisölle siis sitä, mitä se haluaa :) Toivottavasti tästä on vakilukijoillekin yhtä paljon iloa.


Haalin kaikki Lumenen Touch of Radiance-poskipunasävyt viime syksynä siinä ensimmäisessä poskipunahuumassani. Koska minulla ei ollut oikein mitään käsitystä siitä, mikä minun väritykselleni itse asiassa sopii, ostin ne sitten kaikki. Reilun puolen vuoden aikana suosikit ovat joukosta kyllä selvästi jo erottuneet.


Sävyt alkaen vasemmasta laidasta ovat nimeltään 1 (nykyään 10) Kuulaus, 20 Onnellisuus, 30 Lumous ja 40 Hurmaus. Kuulaus on vielä vanhassa pakkauksessa, mutta muistinvaraisen, silmämääräisen vertailun perusteella se on samaa tavaraa kuin uudempikin Kuulaus. Poskipunat ovat aavistuksen jauhoisia, mutta toisaalta niitä ei tarvitse hinkata kovin paljoa, jotta väriä saa poskille oikein hyvin. Itse ainakin pidän tälläisistä helposti irtoavista punista.


Kuulaus on ehdoton lempparini. Numerosta huolimatta se ei ole varsinaisesti kokoelman vaalein sävy, vaan ehkä aavistuksen pinkahtava koralli. Sävy on aivan täydellinen vaalealle iholleni. Tykkään!


Onnellisuus on se, jonka ostin ensin. Kylmäsävyinen pinkki poskipuna näytti kaikkein vaarattomimmalta. Tämän kanssa ei niin kauhean helposti poskipunaövereitä saakaan, joskin sekin yrittämällä hyvin onnistuu. Varovaiselle poskiensa punaajalle tämä on hyvä sävy.


Lumous on sävyistä jotenkin vaikein määritellä. Mietin tätä swatchatessani, että minkäs värinen tämä itse asiassa onkaan? Poskipuna on ehkä vähän jopa tuollainen vaaleanruskea, joka taittaa kultaan. Pieninä määrinä käytettynä ihan käyttökelpoinen myös vaalealla iholla.


Hurmaus on sitten se kaikkein rohkein sävy. Kuten kuvasta näkyy, tätä on kaikkein vähiten myös käytetty. Pigmenttiä riittää. Hurmaus on kuin Kuulauden rohkeampi isosisko, ruskeaan vievä koralli. Tämä varmasti näyttäisi tummemmalla tai ruskettuneella iholla todella kauniilta. Itse käytän tätä hyvin, hyvin varovasti, koska muuten hulahtaa ihan liikaa.


Minulla ei ole Lumenen poskipunista oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Kaikki sävyt ovat toimivia, pigmenttiä on juuri sopivasti ja näitä on helppo käyttää. Uudet pakkaukset ovat lisäksi ainakin minun silmääni kauniita. Loistavia arkipunia siis kaikki. Hinta näyttäisi olevan siinä reilun 10 euron paikkeilla.

Onko teillä Lumenen punissa sävysuosikkeja?

6 kommenttia:

 1. Minulla ei ole yhtäkään Lumenen poskipunaa! Miten tuollainen on edes mahdollista. :O
  Sen ruutukuvioisen aurinkopuuterin olen kyllä jo kotiuttanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko noinkin käydä? :O Sitä aurinkopuuteria on kyllä erittäin vaikea jättää kauppaan. On se vaan niin kaunis.

   Poista
 2. Minulla oli vuosia sitten yksi (juu, käytin tuolloin pääsääntöisesti vain yhtä poskipunaa o.O ) Lumenen poskipuna joka oli ihan HG ja sitä tuli ostettua ihan uusikin ja vanhasta sain pannun näkymään (nykyään mission impossible). Tällä hetkellä mulla ei taida olla yhtään Lumenen poskipunaa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli niitä aikoja, kun yksi tai korkeintaan kaksi vaihtoehtoa riitti hyvinkin :D Jotenkin tuota valikoimaa on -jonkin verran- enemmän nykyään.

   Poista
 3. Miten meillä voi olla niin samanlainen maku?! Kuulaus on munkin suosikkini Lumenelta! Tosin ehkä vertaus ei ole kovin reilu kun se on ainoa omistamani Lumenen poskipuna, mutta ostin sen just sen takia, että se näytti kivoimmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in! Henkiset kosmetiikkasiskokset :D Kuulaus on kyllä tosi kiva väri. Olen muutenkin tuollaisia korallinsävyjä suosinut viime aikoina, koska ne sopii yllättävän hyvin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...