sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Seppälän uusi värikosmetiikka: Silmät

Tuotteet on saatu testiin Seppälältä

Seppälä mainosti viime kuun uutiskirjeessään uutta värikosmetiikkasarjaansa. Koska suorastaan rakastan kaikkea halpaa ja hyvää, olin välittömästi asiasta innostunut ja sainkin Seppälältä varsin runsaan tutustumispakkauksen blogia varten testiin.

Wet n' Wildit ja muut halpiskosmetiikathan ovat Seppälöistä pikkuhiljaa tämän kevään aikana kadonneet ja ne korvaa Seppälän oma kosmetiikkasarja, joka on sen verran laaja, että siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Tuotteet on valmistettu Kiinassa, mutta pakkausten ulkoasu on Seppälän oman graafisen suunnittelijan käsialaa. Sarjaan kuuluu peruskosmetiikkaa, jota täydennetään kausituotteilla, mutta lisäksi tuoksuja, hiustuotteita, kynsilakkoja ja erilaisia meikkaukseen tarvittavia apuvälineitä. Hintataso on pääsääntöisesti alle kympin.


Silmämeikkituotteita löytyy varsin laaja valikoima. Paletteja on neljää erilaista, soloja kahdeksan, ripsivärejäkin kolme, sekä vedenkestävänä että vesiliukoisena. Rajauksen voi valita kynän ja nestemäisen väliltä. Värivalikoima on sävyiltään varsin maanläheinen. Täydentävissä kausisarjoissa toivottavasti päästään myös vähän värikkäämpiin tuotteisiin.

Champagne, Nut Mix, Smokey Eye, Gun Metal

Sain testattavaksi luomiväreistä solonapit 03 Champagne (vasemmalla) ja 08 Gun Metal (oikealla). Luomiväripaleteista sain osuvasti nimetyn 03 Nut Mixin ja 01 Smokey Eyen.

01 Smokey Eye ylärivi, alarivi ja 03 Gun Metal

Minun piti luomivärejä testata oikein ajan kanssa, mutta valitettavasti siitepölyoireet ehtivät ensin. Koska oikea silmäni on nyt vuotanut 24/7 jo viikon eikä loppua näy, joudutte nyt tyytymään luomivärien osalta enemmän swatchailukokemuksiin.

Sen verran mitä ehdin testimeikkiä viikonloppuna tehdä, niin voin sanoa, että luomiväreillä saa aikaiseksi ihan sellaisia kohtuullisia arki-kauneusmeikkejä. Kuten kuvasta kuitenkin näkyy, ei näissä pigmenttisyys ole mitenkään kovin loistavaa. Swatchit olen taas tehnyt puhtaalle iholle sormen pyyhkäisyllä. Toisaalta jos vertaa esim. Lumenen uusiin paletteihin, on jälki aika samanoloista. Hinta vaan on puolet halvempi, paletit 7,95 e ja solot 4,95 e.

Laadultaan luomivärit ovat enemmänkin kermaisia kuin jauhoisia. Ne eivät meikkausvaiheessa juurikaan varisseet, paitsi nuo glitteriset, mutta sehän on ihan arkipäivää. Smokey Eyen tummin on minun silmääni sama sävy kuin solonappi Gun Metal ja siinä on paras pigmentti.

03 Champagne, 03 Nut Mix ylärivi ja alarivi

Nut Mix-paletille on keksitty erittäin osuva nimi. Tästä tulee ihan pistaasit mieleen! Kaksi ensimmäistä mattaväriä näkyvät vähän huonommin, mutta shimmerinen alarivi on jo parempi. Champagne-solonappi on luomiväreistä suosikkini. Luomella se näkyy hennon shimmerisenä, mutta parempi käyttö tälle minusta olisi kasvojen korostusvärinä, koska siihen tämä on juuri sopivan sävyistä ja antaa juuri oikean määrän kiiltoa menemättä överiksi. Champagnea olenkin laittanut enemmän poskille kuin luomille :)Silmämeikkituotteista lemppareitani ovat kuitenkin ehdottomasti The Double Effect Mascara ja The No Question About It-nestemäinen rajausväri. Ripsiväriä löytyy jälleen myös vedenkestävänä, mutta täytyy sanoa, että tämän vesiliukoisenkin pitävyys on huippuluokkaa. Olen aivan ihastunut tähän ripsiväriin! Ripsiväri lupaa sekä tuuheuttaa että pidentää. Omilla ripsilläni pidennystä tulee selkeästi enemmän kuin tuuheutta, jota hieman jäin vielä kaipaamaan. Tämä on kuitenkin varsin pieni miinus tuotteen kohdalla, koska se erottelee ripset hyvin, ei varise päivän aikaan yhtään (!) ja pysyy myös vuotavissa silmissäni täysin. Se täyttää myös kaikkein tiukimman kriteerini, eli kuivuu nopeaan ja lähtee iholta irti suhteellisen helposti. Tälläiselle sottaavalle ripsarinkäyttäjälle aivan ehdoton ominaisuus! Sanoisinkin, että tämä ripsiväri menee minulla suoraan sinne TOP 3:een ja on hintaluokassaan (9,95 e) paras, jota olen kokeillut. Saa sitten nähdä, kuinka kauan tämä käytössä muuten kestää.


Nestemäisen rajauksen kohdalla meinasin alkuun lannistua, koska siinä on juuri tuollainen pää, jolla yleensä saan tuotetta enemmän ripsiin kuin luomelle. Kärki on ohut ja joustava ja sillä saa todella tarkkaa ja ohutta viivaa aikaiseksi. Nähtävästi puolen vuoden viivanvetoharjoituksista on kuitenkin ollut sen verran apua, että onnistuin tämän käytössä aika hyvin. Siipirajauksiin tämä on ihan must. Aloittelijoille en tätä kuitenkaan suosittelisi, koska pienimmätkin virheet näkyy ja saa tätä edelleen ripsistäkin vähän pyyhkiä pois käytön jälkeen. Jälki pysyi juoksevan veden alla kohtuullisesti, mutta ei kestänyt kyynelnesteellä hautomista ja levisi ympäriinsä. Ihan hyvä perusrajaustuote kuitenkin kuivasilmäisille. Hintakin on jälleen kiva, 4,95 e.

Tuotteita on tosiaan ollut testattavana aika kasa, joten kuulette Seppälästä jatkossa vielä lisää. Toivottavasti ette ihan kyllästymiseen saakka :D Blogiin tulee myös vieraileva tähti, koska annoin siskolleni tehtäväksi testata meikkipohjat. Hän sentään tietää, miten nestemäisiä meikkipohjia käytetään, toisin kuin allekirjoittanut...

Aiheuttaako ajatus Seppälän värikosmetiikkasarjasta enemmän riemunkiljahduksia vai tuleeko Wet n' Wildia ikävä?

10 kommenttia:

 1. Tulee ikävä wetn´wildiä, mutta seppälän oma sarjakin kuulostaa lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan päässyt oikein sinuiksi Wettiksen kanssa, joten ihan mielenkiinnolla odotan, mitä tämä Seppälän oma sarja jatkossa tarjoaa.

   Poista
 2. No valitettavasti näitä katsellessa tulee vähän ikävä Wettistä ja muita vähän erikoisempia meikkejä tarjoavia sarjoja :D Näen heti, että meikeistä on yritetty tehdä mahdollisimman neutraaleja ja yleispäteviä, joten ei nappaa sitten yhtään. Toivottavasti edes kausituotteet on vähän räväkämpiä, muuten taidan kyllä hylätä Seppälän kosmetiikkatarjonnan kokonaan.

  Tosin tuo musta eyeliner vaikuttaa oikein lupaavalta, sitä kun pitää meikkipussissa aina kuitenkin olla ja mulle riittää ihan perusperustuote. Jos viidellä eurolla lähtee niin kyllä se mulle kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin luomivärivalikoimaa viime viikolla kaupassa ja kieltämättä tuli kyllä mieleen, että nyt on värimaailmaan inspiraatiota haettu lähinnä Suomen keväästä juuri lumien sulamisen jälkeen. Kaikki oli pääosin sellaista beigen-ruskean-harmaata. Pientä rohkeutta olisi kyllä kaivannut värivalintoihin, mutta toivottavasti ne kausikokoelmat ovat jotain muuta kuin tätä samaa.

   Poista
 3. WAU, haluaisin ehdottomasti testata tuon ripsivärin, kuullostaa niin lupaavalta. Mun silmissä ei oikein yleensä mikään pysy suttaamatta, juurikin vesiliukoiset pysyy paremmin kuin waterproofit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsivärissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Kannattaa kyllä kokeilla, ei siinä rahallisesti ainakaan paljoa menetä :)

   Poista
 4. Mulle tuli kans heti mieleen, että onpas kivi nimi toi Nut Mix. Jo tosin oli aikakin, että Seppälä on kehitellyt kattavan, oman värikosmetiikkamalliston, mutta mistäköhän Wettistä saa sitten?

  Ja kuten Jonnakin sanoi, ripsari kuulostaa loistavalta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pretty.fillä taitaa Wettistäkin olla parempana kokoelmana kuin mitä olen Seppälässä koskaan nähnyt. Ripsari on kyllä loistava ainakin hintaan nähden. Saa sitten nähdä mikä sen käyttöikä lopulta on.

   Poista
 5. Pysyyko eye linerin rajaus vaikka ripsiä taivuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko sanoa, että tuohon en osaa vastata ollenkaan. Olen nimittäin sen verran laiska, etten taivuta ripsiäni :p Sen verran testailin kuitenkin rajausväriä, että tämä kestää hankausta aika hyvin (sekä sormella että vessapaperilla), kunhan antaa rajauksen ensin kunnolla kuivua.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...