maanantai 26. toukokuuta 2014

Seppälän uusi värikosmetiikka: Meikkipohjat

Tuotteet on saatu testiin Seppälältä

Seppälän värikosmetiikan testailussa lähes viimeistä viedään. Tämän jälkeen jäljellä on vielä loppukommentit ja mahdollisesti jotain muuta kivaa ylläriä :)

Nakitin siskoni Essin testaamaan meikkipohjatuotteita, koska en itse osaa tehdä nestemäisille meikkipohjille mitään ja Essi on sentään joskus eläessään käyttänyt aurinkopuuteria.Valikoimista löytyy jälleen monenlaista. The Perfect Foundation-meikkivoidetta on kolmessa sävyssä (11,95 e), The Must Be a Dream BB Creamia (11,95 e) myöskin kolmessa sävyssä. Puuteria löytyy sekä kivipuuterina (The Ultimate Everyday Powder, 9,95 e) neljässä sävyssä, että irtopuuterina (The Ultimate Loose Powder, 9,95 e) kolmessa sävyssä. The Ultimate Bronzing Powder-aurinkopuutereiden neljästä sävystä löytyy hyvin vaaleasta ja todella tummaan (9,95 e).

BB 01 Light, Foundation 01 Silk Finish

Riikka: Minkälainen yleisvaikutelma jäi Seppälän meikkipohjatuotteista?

Essi: Noh, ihan kelpo tavaraa. Vaateliikkeen meikkisarjaksi oli ihan hyvä, ei hävinnyt esim. H&M:n tuotteille yhtään.

R: Testasit meikkivoidetta ja BB-voidetta, mitäs niistä pidit?

E: BB-voide oli mun mielestä hyvä. Se levittyi hyvin ja oli iholle oikean värinen. Ilman kosteusvoidetta BB:tä ei voinut käyttää, koska muuten voide kökkööntyi iholle. Purkissakin käsketään levittämään tuote kosteusvoiteen päälle. Voide kyllä kesti hyvin koko päivän. Se peitti myös ihan kohtuullisesti ja kerrostamalla olisi varmasti saanut lisää tehoja.

R: Aika jännä juttu tuo kosteusvoiteen tarve. Minä kun olen aina luullut, että BB:n idea on juuri se, että se hoitaa kaiken kerralla. Vaikuttaa siis enemmän kevyeltä meikkivoiteelta... Mitäs tuo varsinainen meikkivoide?

Foundation 01 Silk Finish, BB 01 Light

E: Meikkivoide oli aivan liian tumma normaalille suomalaiselle iholle, vaikka testissä oli kaikkein vaalein versio. Ehkä kesällä jollekin saattaisi mennä paremmin.

R: Noissa kädelle tehdyissä testeissä meikkivoide on kyllä aika oranssia. Kieltämättä äitienpäivälounaalla sulla oli vähän sellainen oranssi rinkula suun ympärillä testin jäljiltä. Ei ehkä ihan paras sävy siis :D BB-voide sulautuu minullakin paljon paremmin ihoon. Aika juoksevan oloisia vaikuttivat molemmat olevan. Näitä ei paljoa tarvitse kerralla käyttää.

Aurinkopuuteri 02 Light Sun, irtopuuteri 01 Porcelain, kivipuuteri 01 Porcelain

R: Oliko puutereiden kanssa parempi onni?

E: Kivipuuterin sävy sopi tosi hyvin yhteen meikkivoiteen kanssa eli toisin sanoen oli aikas tumma sekin. Kun laittoi molempia päällekkäin oli ihan ruskea.. ja oranssi. Mutta hyvin sopi yhteen! Irtopuuteri taas sopii paremmin BB-voiteen kanssa, koska se oli selkeästi vaaleampaa. Irtopuuteri sopi paremmin myös ihon väriin.

R: Purkki vaikutti vähän sottaavalta siinä irtopuuterissa. Tuolla vipalla ei paljoa tee mitään, koska se kerää kaiken irtopuuterin kököksi.

E: No joo, ne on kaikki vähän sellaisia.

R: Ei LilyLolo! Se kyllä tulee purkista juuri sinne minne itse haluan.

E: Njoo. Oli se ihan hyvää kuitenkin, levittyi hyvin. Tosin vaikea sanoa paljonko jäi vippaan ja paljonko lopulta levittyi iholle.

Aurinkopuuteri, irtopuuteri ja kivipuuteri

R: Aurinkopuuterissa on varmasti sarjan kaunein purkki. Kuinkas se toimi?

E: Sanoisin, että aurinkopuuteri oli väriltään kameli (sukkahousut tuli mieleen)

R: :D :D

E: Esim. Bodyshopin aurinkopuuteri on paljon luonnollisemman värinen.

R: Käytit sitä kuitenkin

E: Jooo, kyllä sitä käyttämään pystyi, mutta täytyi aika tarkkaan laittaa, ettei se jäänyt naamalle tahraisen näköiseksi. Kesällä, kun iho on hieman ruskettunut, on sävy varmasti parempi.

R: Minusta se oli tuossa purkissa ihan kiva, mutta mitäs minä tiedän. Onhan se tuossa testatessa vähän ruskeahko. Irtopuuteri sulautui tosiaan hyvin ihoon ja kivipuuteri oli minullekin hieman tumma. Onko loppukommentteja? Vähän vaikutti tämmöiseltä hitti ja huti-sarjalta.

E: BB-voide ja irtopuuteri varmaan jää ihan päivittäiseen käyttöön. Muut täytyy testata uudelleen, kun on saanut hieman väriä iholle.

R: Koska sulle semmoista tapahtuu?

E: Ei varmaan koskaan. Jos kärähdän.

R: Sitten sä oot kyllä ihan punainen niinkuin minäkin. Että silleen.

Nyt on Seppälät siis testattu. Näkyykö meikkipohjakategoriassa mitään käyttökelpoisen oloista?

9 kommenttia:

 1. Mukavaa, että sait oikein testikeskustelun kasaan! Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta sarjalta, ainakin huulimeikkien suhteen. Luomivärit vaikuttivat aika tylsiltä ja harmailta. Nämäkin näyttävät vähän turhalta, niin kovin tummilta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että kausikokoelmat toisivat silmämeikkeihin vähän väriä. Tuo BB-voide vaikutti aika hyvältä sävynsä suhteen. Se jopa minun ihooni sulautui aika hyvin, vaikka olenkin ihan maidonvalkoinen. Mutta tosiaan tuo meikkivoide. Aivan liian tummaa!

   Poista
 2. Huh huh, onpa tumma ja keltainen meikkivoide. Aika outoa, kun on kerta suomalaiselle iholle kehitettykin. Aurinkopuuteri näyttää siltä, että ehkä sitä voisi käyttää vaikka luomivärinä, jos ei sovellu alkuperäiseen tarkoitukseen.

  Ai niin - kiva, että annoit testattavaksi siskolle vaikka et itse halunnutkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aurinkopuuterista saisi ihan kohtuullisen luomivärin. On siinä ainakin pigmenttiä ja vähän kiiltoakin.

   Tuotteita oli niin paljon, että oli pakko tätä hommaa vähän jakaa. Onneksi sisko ei kovasti laittanut hanttiin, kun nämä hänelle lykkäsin.

   Poista
 3. Ei voi kun ihmetellä että mitähän tässä on nyt yritetty o.o Miksi ihmeessä suomalainen firma ei onnistu tekemään perussuomalaiselle iholle sopivaa meikkivoidetta, mutta bb-voiteen kyllä? Siis mitäh? :D Eikö ne ole yhtään verranneet noita keskenään? Lisäksi tuo aurinkopuuteri näyttää nätistä pakkauksesta huolimatta tosi käyttökelvottomalta, ihan superoranssi ):

  Ja hintatasokin on muuten yllättävän kallis! Puuterit ovat jopa kalliimpia kun esim. Rimmelin tai Natural Coden vastaavat, jotka menee varmaan samaan laatukategoriaan, ja pari euroa lisää meikkivoidepanostukseen ja kaupasta saa jopa paremmasta päästä olevia markettituotteita. Ei voi kun ihmetellä. Mun tekee melkein mieli heittää hanskat tiskiin ja sanoa että lopettavat tämän hullutuksen ja tuovat takaisin kaikki kivat, värikkäät halpismerkit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkäaikainen ihmetyksen aiheeni on aina se, miksi -mikään- suomalainen meikkifirma ei saa tehtyä tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta. Sen verran mitä olen meikkivoiteita mm. Lumenelta kokeillut, niin ei asiassa olla siinäkään firmassa onnistuttu. Varmaan eivät vaan usko, että ihan oikeasti suomalaiset (tai ainakin minä) vaan ovat niin kalpeita.

   Hyvä pointti muuten tuosta hinta-asiasta. Se Rimmelin halpa ja hyvä kivipuuteri varmasti peittoaa nämä mennen tullen.

   Aurinkopuuteri näyttää näissä kuvissa muuten aavistuksen tummemmalta, kuin mitä se oikeasti on, mutta on siinä kieltämättä oranssin sävyjä :)

   Poista
 4. Pelottavan summa tuo vaalein meikkivoidesävy, oi miksi?!? BB-voide sen sijaan vaikuttaa hyvältä, itse joudun pintakuivan ihon omaavana laittaa aina alle kosteusvoiteen ja kesäisinkin seerumin, muuten jämähtää kuiviin kohtiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hämmentävän tumma. En sitten tiedä, miten tumma on sävy nro 3...

   Poista
 5. Löytyykös seppälästä edelleen meikkejä? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...