lauantai 31. toukokuuta 2014

Pienet Hyvinvoinnin tavaratalo-ostokset

Nämä menevät nyt kaikki kategoriaan "kun halvalla sai". Hyvinvoinnin tavaratalossa oli viime viikolla -15 % alennus kaikista tuotteista. Outlet-puolelta löytyi kaikkea kivaa, joten kun tupla-alennuksen kerta sai, päädyin tekemään ensimmäisen tilaukseni kyseiseen puotiin.


Tilaus saapui eilen ja täytyy sanoa, että olen tähän kosmetiikkapuoleen erittäin tyytyväinen. Se ainoa ei-kosmetiikka oli tuo huuhteluaine, jota en nyt ihan päivässä ole ehtinyt vielä käyttämään. Laveran ja Benecosin luomivärejä oli alennuksessa, joten pakkohan niitä oli kokeilla. Minulla ei kyseisiltä merkeiltä värikosmetiikkaa taida ennestään ollakaan.

Lavera Mountain Blue, Magic Gray, Benecos Natural Baked Colours Melange, Natural Eyeshadow Dusty Street

Päädyin näköjään aika tälläiseen neutraaliin värimaailmaan, tosin valinnanvaraa ei nyt niin kovin paljoa ollutkaan. Laveran Trend Sensitiv luomivärinapeista ostin sävyt 05 Mountain Blue ja 07 Magic Gray, Benecosilta taas Baked-kategoriaan kuuluvan Melangen ja Natural Eyeshadow Dusty Streetin. Näköjään valaistusolosuhteet eivät tällä hetkellä ole ihan otolliset, koska kaikki värit ovat kuvassa vähän pielessä...


Benecosin luomivärit ovat jotenkin tosi söpöjä kuperine kansineen. Laveran luomiväreihin on saatu yllätyksekseni ympättyä mukaan myös peili ja aplikaattori. Meikkailemaan en ole vielä ehtinyt, mutta Benecosin Melange-nappia lukuunottamatta luomivärit tuntuivat todella pehmeiltä ja suorastaan silkkisiltä sormeen. Benecosin Dusty Street oli aavistuksen jauhoinen ja Melange taas valmistustapansa takia muita kuivempi. Pigmenttiä Benecosin luomiväreistä irtosi kuitenkin parhaiten.

Mountain Blue, Magic Gray, Melange, Dusty Street

Kaunein on ehdottomasti tuo Melange, joka on shimmerinen hieman rusehtava liila. Samoin Dusty Street on upea. Se ei ole ihan puhdas hopea vaan siinäkin on ruskeaa mukana. Laveran luomiväreissä oli näistä yllättäen huonompi pigmentti, ne olisivat saaneet olla intensiivisempiäkin. Tässä testauskuvassa sävyt onneksi toistuvat paljon todenmukaisemmin kuin noissa ylemmissä kuvissa. Mountain Blue on harmahtava sininen. Magic Grayssä on muuten mukana myös vihreää. Se ei tässä näy, mutta itse luomivärinapista sen erottaa selvästi.

Onko teillä kokemusta Hyvinvoinnin tavaratalosta tai Laveran ja Benecosin meikeistä?

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Olen usein silmäillyt Laveran luomivärejä, mutta koska ne ovat sen verran hinnakkata monoväreiksi, en ole vielä raaskinut hankkia. Ecover on hyvä merkki myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin juuri näiden ovh-hintaa ja ajattelin juuri samaa, että ehkä ei ihan sillä raaskisi ostaa. Benecos sen sijaan ainakin näin alustavasti vakuutti ja hintakin on vain murto-osan tuohon Laveraan verrattuna. Ecoverilta ajattelin hankkia myös pesuaineen, niin voi sitten kokeilla molempia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...