lauantai 24. toukokuuta 2014

Seppälän uusi värikosmetiikka: Punat

Tuotteet on saatu testiin Seppälältä

Seppälän uusien meikkituotteiden esittely jatkuu. Seuraavana on vuorossa erilaiset huulille ja poskille laitettavat punat.


Poskipunia on vain kahdessa eri sävyssä, mutta huulimeikkiin tarvittavia tuotetta löytyy sitäkin runsaammin vähän joka lähtöön. The To Die For Lipstick-huulipunia on kahdeksassa eri sävyssä, The Put a Smile On Pencil-huultenrajauskyniä viidessä.

 
Edellisestä kuvasta on unohtunut huulikiillot, joita on kahta erilaista niitäkin. The Brilliant Lip Glossia saa sekä tuollaisessa perinteisemmässä putkilossa että tuubissa. Molempia huulikiiltoja on kuusi eri sävyä ja tuubikiiltojen erikoisuus on sävyittäin vaihtuva tuoksu.

02 Pink Dream-poskipuna, huulipunat 06 My Lips ja 07 Cherish, rajauskynät 01 Rose Touch ja 04 Red Drama

Sarjan yleisilme on kokonaisuudessaan mielestäni ihan tyylikäs, mutta valitettavasti huulipunat tekevät ulkonäöllään tässä poikkeuksen. Tuollainen muovinen hylsy jotenkin huutaa halpaa. Huulipunista itsestään lisäksi näkyy vielä sauma, josta punan kaksi eri puolta on liitetty yhteen. Hauska idea sen sijaan on se, että pohjasta näkyy suoraan punan sävy.

Tästä setistä poskipuna nousi jälleen yhdeksi suosikikseni. Pink Dream on sopivan kevyt sävy kasvoilleni ja puna irtoaa helposti siveltimeen. Sävy on aavistuksen shimmerinen vaaleanpunainen. Poskipuna myös pysyi kasvoillani ihan kiitettävästi koko päivän. Poskipunat eivät ole hinnallakaan pilattuja, 6,95 e.

Rose Touch-kynä, My Lips-puna, Red Drama-kynä, Cherish-puna, Pink Dream-poskipuna

Huultenrajauskynät ovat ihan hyvää peruslaatua. Pysyvyys oli hyvä, eivätkä ne kuivattaneet liikaa. Kynät ovat todella pehmeitä, joten ihan kaikki ihon pikkuvirheet eivät onneksi tulleet esiin. Pehmeys tosin takaa sen, että näitä saa olla vähän väliä teroittamassa. Hintaa kynillä on 3,95 e.

Enemmän ongelmia minulla oli sitten huulipunien kanssa. Kumpikaan sävyistä ei ollut oikein minua. My Lips on nimensäkin mukaisesti hyvin nude-tyyppinen huulipuna. Se teki huulet yllättävän mattaisiksi. Puna kesti huulilla hyvin kahvituntiin asti, mutta varsinkin uudelleenlevityksen jälkeen alkoi selkeästi kertyä huulten pystyjuonteisiin, ei hyvä.

Cherish-puna taas jätti minut vähän kahden vaiheille, että oliko tämä nyt hyvä vai huono. Cherishiä oli käytännössä aivan mahdotonta levittää huulille siististi ilman rajausta. Yksinään se oli heti pitkin naamaa ja alkoi valua juonteisiin, ennen kuin ehti kissaa sanoa. Se myös värjäsi, joten lopputulos oli korjailujenkin jälkeen aika suttuinen. Rajauksen kanssa pärjäsi vähän paremmin. Pysyvyys oli hyvä ja värjäyksen vuoksi puna kului suhteellisen tasaisesti pois, joskin kasaantui aavistuksen taas pystyjuonteisiin kuten My Lipskin. Ei siis mitään kaikkein helpoimpia yksilöitä nämä. Hinta on 5,95 e.

Putkilokiilto 04 Raspberry Dream, tuubikiilto 03 Super Star


Jos huulipunat olivat vähän susia, on huulikiilloista sen sijaan tullut taas suosikkeja. Itse testasin tuon putkilokiillon ja siskoni tuubin. Ajattelin ensin vähän, että Raspberry Dream-sävy olisi turhankin lälly mieltymyksiini, mutta siinä onkin kiiltoa juuri sopivasti, jotta huulikiilto näytti todella kauniilta huulillani. Ihastuin myös tämän huulituntumaan aivan täysin. Kiilto ei ole juurikaan tahmainen vaan tuntuu lähes huulirasvamaiselta. Sen lisäksi se pysyy todella hyvin, kesti melkein jopa yhden suihkukäynnin.

04 Raspberry Dream, 03 Super Star

Siskoni Essi oli omaansa ihan yhtä tyytyväinen. Sävy oli hyvä ja varsinkin huulipunan päällä täydellinen. Tahmaisuutta tosin tuubikiillosta nähtävästi löytyy enemmän. Tuoksu miellytti siskoani myös. Minusta huulikiilto tuoksui lähinnä Hubba Bubballe, mutta siskoni osasi paremmin paikallistaa sen sellaisiin kiekossa myytäviin levymäisiin vadelmapurkkiin, joita R-kiskalta joskus vuonna nakki sai. Putkilossa huulikiillot maksavat muuten 5,95 e ja tuubissa 4,95 e. Loistava hinta-laatusuhde siis jälleen.

Sekä hyvää että vähemmän hyvää löytyi taas tälläkin kertaa Seppälän kosmetiikkatarjonnasta. Toistaiseksi mitään täydellisiä rimanalituksia ei ole kuitenkaan vastaan tullut. Miltä punakokoelma teistä vaikuttaa?

4 kommenttia:

 1. Cherish-puna näyttää upealta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin samaa! Harmi, että laatu ei ollut toivotunlainen. Vastaavanlaisesta huulipunapakkauksesta on näemmä tulossa tai on jo tullut trendi, sillä vastaavia on myös MUA:llä ja Makeup Revolutionilla. Kiva, että värin näkee vaivattomasti!

   Meinaatko hankkia lisää noita poskipunia?

   Poista
  2. Se on sävyltään kyllä aivan upea klassisen punainen ja sopii hyvin yhteen tuon rajauskynän kanssa.

   Poista
  3. Toinen poskipunasävy oli sellainen ihana korallinen. Kävin näitä katsastamassa paikallisessa Seppälässä ja olin vähän kahden vaiheilla, että ostaako vai ei. Sitten muistin poskipunavuoreni täällä kotona ja jätin poskipunan toistaiseksi kauppaan :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...