tiistai 1. heinäkuuta 2014

Päivän silmä: Mustikka

Olin niin tyytyväinen tämän päivän silmämeikkiini, että päätin ainakin yrittää ottaa siitä pikaiset kuvat aamulla ennen töihin lähtöä. Kuvat onnistuivat ainakin kohtalaisesti, joten kehtaan niitä täällä blogissa saakka esitellä.
 
Tekeleestä tuli tämmöinen:


Käytin kuutta (!) eri luomiväriä tämän aikaansaamiseksi, vaikka kuvasta ei ehkä uskoisi. Meikki muistutti väritykseltään erehdyttävästi mustikkaa. Rajoitin värit aika konservatiivisesti lähes pelkästään liikkuvalle luomelle, joten silmän ollessa auki niistä ei kovin paljoa näkynyt.

Onpas kökköiset ripset näin lähikuvissa

 Meikkiin käytin kolmea eri luomiväripalettia.


Makeup Revolutionin Dia de los Muertos-palettin vaaleaa shampanjasävyä (Live Life) käytin sisänurkkiin. Liikkuvalle luomelle levitin kevyellä kädellä alarivin mattaa lilaa (Be You). Ohueen banaanivarjostukseen (joka kuvissa näköjään on hyvällä menestyksellä jo häivytetty jonnekin) laitoin keskimmäisen rivin tummaa lilaa (Turn The TV Off) ja ulkonurkkaan vielä mattaruskeaa (Comeback Queen).


Tein tällä viikolla sen havainnon, että metallisilla luomiväreillä silmämeikkeihin saa hienosti syvyyttä, joten luomen keskelle levitin Viva la Divan Metal Eyeshadow Arty Eyes-paletin vaaleaa lilaa.


Kulmaluulle ja avuksi häivytyksiin vielä luottoluomiväriäni eli Too Faced All I Want For Christmas-setin meikkipaletin mattavaaleaa, joka on ensimmäinen (ja mahdollisesti viimeinen) luomiväri, johon olen saanut aikaan ihan näkyvän kolon!

Vielä voisi meikkiä varmasti rohkeammin tuoda luomivaon ylikin, mutta tämä oli minulle jo aika värikästä.

Makeup Revolution Dia de los Muertos Salvation Palette, Too Faced All I Want For Christmas-setin meikkipaletti ja Viva la Diva Metal Eyeshadows Arty Eyes.

10 kommenttia:

  1. Naughty naughty, joku on käynyt ostoksilla Makeup Revolutionin sivuilla! :D Itse asiassa mulle on myös tulossa tilaus sieltä. Ostin Cover&Conceal-paletin, sydänposkipunan, poskipunapaletin, huulipunan ja Romantic Smoked-luomiväripaletin.

    Kaunis meikki muutenkin, erityisesti luomen keskellä oleva violetti näyttää tosi ihanalta. Mulla on ollut tosi tylsä kausi viime aikoina ja olen tehnyt tosi neutraaleja silmämeikkejä. Pitäs vähän nyt inspiraatiota saada kun on kesääkin vielä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, saattaapi olla, että tilaus Makeup Revolutionille tässä pari viikkoa sitten lähti. Ostin myös sydänposkipunan ja poskipunapaletin. Lisäksi pari muutakin näistä Salvation-paleteista.

      Kiitoksia kehuista! Olen nyt oikein yrittänyt väreihin panostaa, koska yleensä meikkini ovat sellaisia tylsiä ruskeasävyisiä. Kokeilin tässä yksi päivä jopa vihreää, mutta en edelleenkään tosin erityisesti siihen ihastunut :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Ooo, huippua! Kumman poskipunapaletin ostit? Mulle on tulossa Hot Spice, vaikka tykästyin luontaisesti enemmän siihen vaaleanpunaisempaan. Aattelin kuitenkin kokeilla persikkaisempaa vaihtoehtoa kun mulla on sen sävyisiä punia paljon vähemmän.

      Odottelen myös sun Sleek-postausta edelleen ;).

      Poista
    4. Taisin ottaa juuri sen vaaleanpunaisemman, Sugar and Spice tai jotain sellaista. Paletti näyttää muuten tosi hyvältä ja varsinkin ne korostussävyt ovat erittäin mielenkiintoisia (lue: vähän diskopallo)

      Njoo, kyllähän sitä Sleekiäkin nyt löytyy :D täytyy kehittää kokoon jokin best of-versio ostoksista. Del Mar on muuten aivan ihana ja vesi kielellä odotan jo Rioa.

      Poista
  2. Toi kallopaletti on makeen näköinen! Nätti meikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tämä paletti olikin Salvation setin viidestä se kaikkein värikkäin. Muissa oli hämmentävän paljon samoja ruskean sävyjä. Tykkään tästä paletista itsekin.

      Poista
  3. Kaunis meikki. Itsekin laitan tässä kohta puoliin tilauksen tuonne Makeup Revolutionille, kiitokset tästä vinkistä myös Henna L (katsoin videon) :) Pari palettia ja silmämeikinpohjustaja lähtevät ainakin tilaukseen. Oletteko kokeilleet merkin kynsilakkoja, kannattasiko tilata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hintaan nähden Makeup Revolutionin meikit vaikuttavat olevan todella hyviä. Nettikaupasta löytyy kaikenlaista houkuttelevaa :) Kynsilakoista en valitettavasti osaa sanoa, koska en juurikaan niitä käytä.

      Poista
    2. Kiitos, vanilliini! Mulla on yksi merkin kynsilakka, vaaleanpunainen Never Enough. Koostumus on mielestäni hieman parempi kuin esim. E.L.F'in kynsilakoissa. Yhden punnan lakaksi ihan jees ja jos ei ole kynsilakkasnobi niin ainakin tämä sävy toimii kyllä. Eihän siinä paljoa häviä jos kokeilee vaikka vaan yhtä ensin :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...