sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Loppuneet: elokuu 2014

Elokuun saldosta tuli lopulta aika hyvä, koska vielä viikko ennen kuun loppua näytti siltä, että koko postausta ei tarvitse kirjoittaa ollenkaan.


Sain kuitenkin ilokseni kulutettua loppuun useammankin hyllyilläni jo luvattoman kauan notkuneen tuotteen.


Yksi pisimpään käytössäni ollut hiustuote (jos ei siis varsinaisia muotoilutuotteita tms. lasketa mukaan, joita tässä huushollissa käytetään ehkä kahdesti vuodessa), on Goldwellin Dualsenses sarjaan kuuluva Extra Rich Leave-in Cream Fluid eli kavereiden kesken ihan vaan hiuksiin jätettävä hoitoaine. Olen käytellyt tätä aika laiskasti noin vuoden päivät ja näköjään kirjoittelin tästä ensimmäisen kerran melkein tasan vuosi sitten. Sain hoitoaineen halvalla, koska koko DualSenses sarja taisi mennä remonttiin, eikä tätäkään taida enää olla myynnissä(?) Hoitoaine oli ihan mukavaa tavaraa, tuoksui hennosti vadelmalle ja siloitti hiuksia jonkin verran esim. kampaamista varten. Mitään ihmeitä se ei tehnyt, enkä juuri huomannut hiuksissani muutosta tämän käytön jälkeen.

Guinot'n Gommage Facile-vartalonkuorinta olikin sitten yksi parhaita vartalonkuorinnoista, joita olen käyttänyt. Kuorinta tapahtuu pienten luffanpalasten avulla ja aine oli mukavan tehokasta sekä riittoisaa. Tämä oli kohtalaisen ihanaa tavaraa, mutta hintakin oli yhtä ihana. Tämä maksoi aikoinaan Tampereen kylpylän Spassa yli 40 e!! Ostin tämän ennen kosmetiikkaherätystäni, nyt en varmaan tuollaisia summia ihan heti viemäriin suihkutettavasta tuotteesta maksaisi. BeautyBaysta saa nykyään Guinot'ta ja tämä näyttää olevan siellä nyt ihan käsittämättömässä alessa, vain 12 e! Suosittelen kyllä lämpimästi, jos yhtään kiinnostaa.


Loput ovatkin sitten testerikokoja, mutta voi niitäkin käyttää hartaasti "säästellen", kuten esimerkiksi noita L'Occitanen Dry Skin Foot Cream-voiteita, jotka kestivät myöskin ehkä sen vuoden. En ole juuri muitakaan jalkarasvoja tässä välissä käyttänyt, joten voitte tästä laskea, kuinka monta kertaa jalkani ovat rasvaa nähneet nyt vuoden aikana. Lopputulos on oikeasti ihan sen mukainen, mutta ei siitä enempää. L'Occitanen saman sarjan käsirasva on todella hyvää, mutta en ihan tähän jalkavoiteeseen samalla tavalla ihastunut. Jotenkin tämä oli kuitenkin liian lirua.

Nuxen Fondant Shower Gel-suihkugeelin testerin sain jostain kokeilupakkauksesta. Geeli tuoksuu aika hyvällä (ehkä mantelille etupäässä) ja vaahtoutuu todella runsaasti. Ihan mukavaa tavaraa.

Santen luomukoivunlehtiuutetta sisältävä hiustenhoitoaine taitaa olla ensimmäinen luonnonkosmetiikan hiustuote, jota olen kokeillut. Tuoksu tässä oli aika jännä, ehkä hitusen tunkkainen, mutta hiuksiin jäi etupäässä kookoksen tuoksua. Tehojen suhteen olen vähän kahden vaiheilla. Hiukseni olivat tämän aikana ihan hyvässä kunnossa, mutta mitään selkeää parannusta en huomannut. Hiusten harjaamiseen tämä ei juuri apuja tuonut, mutta onnistun pössyttämään hiukseni yleensä sellaiseen solmuun suihkussa muutenkin, että eipä niihin juuri mikään muukaan pysty. Jokin tässä kuitenkin kiehtoo ja ostin tätä isommankin pönikän.

Sellaisia loppuneita tässä kuussa. Oliko joukossa teille tuttuja vai tuntemattomia tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Nyt sain pakkomielteen tuohon kuorintaan, Guinotin tuotteet ovat ihania. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että tämä voisi olla ihan sinun juttusi :) Kannattaa kyllä kokeilla!

      Poista
  2. L'Occitanen käsivoiteet ovat olleet mielessä jo ikuisuuksia, mutta en vaan ole tullut hankkineeksi. Ehkäpä seuraavaksi, kunhan ensin muutama käsivoide tulee loppuunsa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L'Occitanen shea-käsivoide on kyllä aikas hyvää. Kannattaa vaikka testata sellainen pienempi tuubi!

      Poista
  3. Wau, vartalonkuorinta kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika pätevää tavaraa. Oletin muuten automaattisesti, että Guinot ei olisi CF, mutta nyt kun kävin asiaa kaivelemassa, niin asia saattaa olla jopa päinvastoin. o_O Täytyykin tutustua asiaan tarkemmin. Vähänkö hamstraan kaikenlaista tuolta BeautyBaysta, jos käy tuuri...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...