perjantai 28. maaliskuuta 2014

Baché-arvonnan voittaja + paremmantuoksuiset alelöydöt

Ella Bachén Creme Intex No 2-arvonnassa Random.org arpoi voittajaksi kommentoijan nro 3, eli Saanan. Onnea Saanalle ja kiitoksia, että saan laittaa tämän kalantuoksuisen ihanuuden sinun harmiksesi! Toivottavasti siitä on sinulle enemmän iloa kuin minulle oli. :)

Intex 2:n vastapainoksi esittelen Sokoksen viikon takaisilta 3+1-päiviltä tekemäni löydöt, jotka taas (enimmäkseen) tuoksuvat aivan ihanalta. Vaikka luulla saattaisi, en suinkaan ostanut hajuvesiä vaan tälläisen setin:


Guerlainin tuotteiden takia tungin itseni ihmisvilinään ihan varta vasten varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Välttelen nimittäin kaikkia tälläisiä suuraleja kuin ruttoa. Hulluilla päivilläkään en ole käynyt eläessäni kuin ihan muutamaan kerran Stockmannin ala-aulassa pyörähtämässä.


Sokoksella oli kuitenkin tarjouksessa ja ennenkaikkea saatavilla Guerlainin upea Madame Rougit-poskipuna. Ihastuin siihen välittömästi, kun sen syksyllä näin, mutten sitten tajunnut hankkia sitä itselleni ajoissa. Onneksi sain tähän vielä yhden mahdollisuuden. Tosin tälläkin kertaa olin melkein myöhässä, koska kuuden aikoihin molemmista Guerlaineista oli jäljellä enää yhdet kappaleet, jotka tietenkin nappasin itselleni välittömästi.


Guerlainin Météorites Perles du Paradis-helmet olivat tosin enemmän "ostetaan nyt kun halvalla saadaan"-kategoriaa ja Diorin paletti oli todellinen heräteostos Ideaparkin Emotionista.


Madame Rougit on tosiaan niin kaunis, että kuinka tätä ikinä kykenee käyttämään? Tämä on taas näitä tuotteita, joita voisi illat vain ihailla. *huokaus* Laadusta en osaa sanoa vielä mitään, koska eihän tuohon ole voinut oikein koskea. Kyllä tässä joku päivä sinnekin päästään. Tajusin muuten vasta nyt postausta tehdessäni, että tuolla punan allahan on vielä sellainen ihana pinkki sivellin! No vähän kyllä ihmettelinkin, miksi poskipunarasia oli niin syvä...


Météorites-helmet ovat tämän setin tuoksuvin osa. Helmet tuoksuvat nimittäin aivan jumalaiselta orvokilta. Samaa tuoksua on kyllä tuossa poskipunassakin. Helmien rasia ja sen sisältämä vaaleanpunainen tupsutin vai mikä puuterivippa tämä nyt on, ovat mielettömän söpöjä. Itse tuote vaikuttaa aikamoisen glitteriseltä, mutta eiköhän tätä poskipunana ainakin voi jotenkin käyttää. Puuterivippa vie muuten purkin tilavuudesta puolet, joten helmiä ei ole yhtään niin paljoa kuin alunperin oletin.


Diorin Golden Jungle-paletti sävyssä Golden Browns kuuluu Diorin syksyn 2012 kokoelmaan. Löysin tämän 3+1-päivien aikaan Emotionin alehyllystä, joten tämä ei varsinaisesti ollut alepäivien tarjontaa. Myönnän myös ihan rehellisesti, että ostin tämän lähinnä siksi, että kyljessä luki Dior, alennusprosentti oli 70 ja lopullinen hinta 22,50. Paletin suojapussiin joku oli tiputtanut jotain ainetta, joka tuoksui erehdyttävästi mustikalle. Itse paletti oli kuitenkin koskematon, joten päätin olla välittämättä suojapussin pienestä sotkusta. Testeriäkään tästä ei ollut, joten tein ostokseni ihan sokkona. Onneksi nettiarvioiden mukaan tämän ei pitäisi olla ihan susi.

Kolmisävyisen luomivärinapin lisäksi paletissa on huulikiilto pienen luukun alla, jotta kiilto pysyisi siistinä. Mikään kovin maatamullistava paletti ei sävyiltään toki ole ja tuskin olisin tästä koskaan maksanut täyttä hintaa.

Tämmöisiä ostoksia tällä kertaa. Mikä on teidän lempialelöytönne?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi söpöjä! Paljon tämän tyttömäisemmäksi ei meikissä enää pääse.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...