keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Haisulivoide selätti minut

Kavereiden kanssa päätimme viettää hemmotteluhetken ja suuntasimme viime viikonloppuna Tampereen kauneushoitolaan. Olin tietenkin tehnyt kotiläksyni jo ennalta ja tutkaillut, mitä kaikkea putiikissa olisi myynnissä. Ilokseni huomasin, että valikoimaan kuului myös Ella Bachén tuotteet. Olin etenkin rasvaiselle iholle tarkoitetusta Creme Intex 2:sta lukenut paljon kehuja mm. Sannin ja Virven kirjoituksista. Voiteen nimeen näyttää moni vannovan ja se tuntuu monella nujertavan näpyt jopa parissa yössä. Pakkohan sitä oli siis testata, siitäkin huolimatta, että tiesin voiteen kalantuoksusta jo etukäteen ja siitä kauneushoitolan myyjäkin vielä varoitteli.


Itse voide on suhteellisen paksua ja näyttää iholla levityksen jälkeen hyvin vaalealta. Voiteessa on kuulemma käytetty mahdollisimman vähän emulgaattoreita, joten öljy erottuu muusta voidepohjasta hyvin herkästi. Voidetta kannattaakin sekoitella ennen käyttöä. Voidetta voi käyttää sekä päivällä että yöllä, mutta on tämä vain niin paksua ja vaaleaa, että kuka tätä nyt meikin alle laittaisi?


Ehdin käyttää tätä kaksi päivää ja sinä aikana en huomannut näpyissäni eroa suuntaan enkä toiseen. Voide tosin mielestäni vähensi kiiltoa ihan kohtuullisesti. Kompastuskiveksi nousi minulla kuitenkin se haju. Vielä kaupassa voiteen "tuoksu" vaikutti mukavan yrttiseltä, mutta nyt se on kyllä vain ja ainoastaan yrttisen kalainen. Kaipa tähän hajuunkin tottuisi, mutten pääse eroon siitä ajatuksesta, että yön aikana tämä leviää kuitenkin vuodevaatteisiin ja siitä muualle iholle sekä hiuksiin. Ei siis vain pysty eikä kykene.

INCI

Nyt on sitten se ongelma, että mitä hittoa teen lähes iskemättömällä voidetuubilla? En oikein voi tätä lahjoittaa kenellekään asiaan vihkiytymättömälle, kuten siskolleni tai äidilleni, joille yleensä kaikki muut ylimääräiset voiteeni annan. He eivät varmaan puhuisi minulle kuukauteen.

Kysynkin nyt siis teiltä rakkaat lukijat: napinastani huolimatta, olisiko teissä yhtään yllytyshullua ihmistä, joka huolisi tämän Intex 2:n itselleen? Tuubi on siis avattu viime viikon lauantaina ja sen verran olen tätä kopeloinut, että olen (puhtaine) käsineni kahdesti tästä ottanut voidetta. Jos en saa tuubia lykättyä kellekään, on sen kohtalona hautautua jonnekin kaappieni perukoille, josta ennen pitkää heitän sen roskiin kun 40 euron hukkaanheitto ei enää kirpaise ihan niin paljoa. Jos tämän joku haluaa, maksan kulut ihan ilomielin. Jos halukkaita sattuu olemaan useampia, voidaan pistää pystyyn pika-arvonta.

Pidemmässä käytössä tämä saattaa olla vaikka millainen ihmevoide, mutta nyt mukavuudenhalu meni vaan reippaasti näppyjen edelle. Mieluummin ottaisin kuitenkin vaikka ruusuntuoksua.

EDIT: Koska kiinnostuneita on enemmän kuin yksi, niin laitetaan pikainen arvonta pystyyn. Osallistua voi, sanotaan nyt vaikka perjantaihin 28.3. klo 19 saakka. Laitathan viestiin s-postiosoitteesi, jos en saa sinua esim. blogisi kautta kiinni.

7 kommenttia:

 1. Minusta tuo on todella hyvä voide, eikä sitä kaiketi ole meikin alle tarkoitettu. Yhdessä yössä ei vielä tulosta näe, mutta jos se kerran se kalanhaju (kampelaöljystä lienee kyse - muistaakseni) haittaa, laitapa vaan arvontapystyyn, kyllä ottajia varmaan löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minullekin kelpaisi....

   Poista
  2. Tämän kahdenkin käyttökerran jälkeen tosiaan huomasi, että kiilto väheni huomattavasti. Pidemmässä käytössä tämä varmasti on ihan toimiva. Se on tosiaan vaan se haju, josta en yli pääse. Laitoin arvonnan pystyyn, olet mukana :)

   Poista
 2. Minäkin voisin kyllä uskaltaa kokeilla. Just on jostain pukannut ikävästi isojakin näppylöitä naamaan, niin kaikki keinot mielellään kokeilisi. Eli jos et lahjoita ekalle vapaaehtoiselle ottajalle, niin osallistun pika-arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiteesta olen sen verran paljon kehuja kuullut, että tämä varmasti toimii. Valitettavasti oma turnauskestävyyteni ei vain tällä kerralla riittänyt. Pistin voiteen arvottavaksi. Katsotaan perjantaina, jos vaikka sinulla osuu onni kohdalle :)

   Poista
 3. Minäkin haluisin kokeilla onko minussa kanttia haista kalalle. ;) Saatavuus on Lapissa ollut huono (mitä olen pintaraapaisulla hakenut), joten jo ihan senkin vuoksi olisi mielenkiintoista tämä saada. Ehkäisyvalmisteen vuoksi minulle ilmestyy silloin tällöin isoja finnejä ja toivoisin tästä olevan apua. Osallistun siis pika-arvostaan!

  Yhteyden saa joko blogista http://kosmetiikkapeikko.blogspot.fi/
  tai
  kosmetiikkapeikko@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spastoresta (www.spastore.fi) tätä taitaa saada tilaamallakin, jos oikein alkaa kiinnostaa eikä arpaonni suosi. Sieltä löytyy myös se 15 ml:n tuubi, joka on vähän halvempi ostaa kokeiluun kuin tämä isompi.

   Mielenkiintoinen blogi sinulla! Täytyykin liittyä lukijaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...