maanantai 10. maaliskuuta 2014

Livbox maaliskuu 2014: Kevättä rinnassa


Kevät on virallisesti täällä! Ainakin Livboxin mielestä. Itse taidan taipua samalle kannalle, koska sain eilen ekat allergiaoireet. Että tätä se taas on seuraavat 2-3 kk...

Noo, joka tapauksessa. Livbox juhlistaa kevään alkamista vanhoilla klassikoilla ja uusilla tuotteilla. Boksikin vaikuttaa olevan tässä kuussa aikaisempaa isompaa mallia, joka herättää tietenkin heti mielenkiinnon sisällöstä. Tämän kuun anti vaikuttikin ensi näkemältä ihan runsaalta.


Isoja laatikoita, tuttua Widmeriä ja Lumenea. Hammastahnaa! Mielenkiintoista...Lumenen Lab-sarjasta mukaan oli tällä kertaa laitettu testeri Age Preventing suojaavasta yövoiteesta. Viimeisestä kasvovoidenäytteestä taitaa sittenkin olla jo sen verran aikaa (lue: ainakin yksi boksillinen), että tämä ei kovasti minua tällä kertaa haitannut. Jokohan tätä uskaltaisi jopa kokeilla? Ainakin INCI vaikuttaa ihan pätevältä. Alkupäästä löytyy ainakin skvalaania ja shea-voita.

Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine on jo toinen Livboxissa tullut hammastahna. Pidin siitä edellisestä ja olin tästäkin hämmentävän iloissani. Jos boksin kanssa jatkavat tätä henkilökohtaisen hygienian linjaa jatkossakin, niin voisin mielelläni ottaa seuraavaksi vaikka deodorantin. Eipähän tarvitse vaivautua sitä sitten kaupasta ostamaan, kun joku kantaa suoraan kotiovelle.Louis Widmerillä riittää näitä nätisti pakattuja testituubeja. Tällä kertaa pääsee testaamaan Selftan Cream-itseruskettajaa. Itse en taida uskaltaa tätä kokeilla. Ihoni on niin maidonvalkoinen, että todennäköisesti saattaisi herättää aika lailla huomiota, jos yhtenä päivänä ilmestyisin esim. töihin täydellisen päivettyneenä.

Elvitalin Fibralogy Thickness Boosterin ensireaktiot: Öö niin mikä tämä on ja tätä käytetään kuinka?? Tuote näyttäisi olevan tehohoito hennoille hiuksille, jota käytetään normaalin hoitoaineen alla. Jostain syystä tarvitsin ainakin 3 lukukertaa, ennen kuin tajusin tämän käyttötavan. Tämäkin saattaa jäädä minulta käyttämättä. Hiukseni eivät tehohoitoa kaipaa.


Boksin helmet löytyvät laatikon pohjalta. Tuoksutesteri nyt ei varmaan kenessäkään mitään kovin suuria intohimoja aiheuta. Itse olen tähän kuitenkin ihan tyytyväinen, koska olen tätä Beyoncen Rise-tuoksua halunnut jo jonkin aikaa kokeilla. Ensinuuhkaisun perusteella tämä vaikuttaa ainakin varsin ihanalta. Hedelmäisen raikkaalta olematta silti turhan makea. Tätä varmaan on pakko saada.

Sen sijaan pohjalta löytyy värikosmetiikkaa! Cliniquen Chubby Stick-sarjasta mukaan on lykätty kokeiluversio Intense Moisturizing Lip Colour Balmista, sävyssä Mightiest Maraschino. Huulivoide tuntuu mukavan kosteuttavalta, mutta väriäkin tulee reilusti. Tällä saa itselleen oikein kunnon punahuulet. Tuoksu sen sijaan on yllättävän tunkkainen ja se tuo lähinnä halpispunat mieleen.

Ihan kohtuullisen hyvä boksi siis tässä kuussa. Olin jo vähän menettämässä Livboxin suhteen toivoani, mutta eiköhän se taas tästä. Olen koko viikonlopun kärvistellyt ja vältellyt muiden Livbox-kirjoituksia, mutta nyt pääsen vihdoin katsomaan, mitä muut ovat olleet mieltä. Jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...