sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lumenen hohdeaurinkopuuterilla kesään

Kesä alkaa selkeästi lähestyä, kun eri kosmetiikkamerkit alkavat täyttää hyllyjään pikkuhiljaa erinäisillä aurinkotuotteilla. Guerlainin Terracotta-sarja on näissä jo klassikko. Kesän hittituote näyttäisi olevan erilaiset auringon hehkua kasvoille luovat meikkivoiteet, jotka taidan tosin suosiolla jättää kauppaan. Katsastin taannoin Guerlainin Joli Teint-voiteen Sokoksella ja se vaikutti minusta lähinnä vain normaalia tummemmalta meikkivoiteelta. Ei siis ihan minun juttuni.

Jos lompakko ei veny Guerlainiin, voin ilokseni kertoa, että Lumene on lähtenyt tänä kesänä samoille teille ja julkaissut muutaman uutuuden kesäkautta silmällä pitäen. Kokoelmaan näyttäisi kuuluvan hyvin joliteintmaiselta vaikuttava Arctic Sun Ihon sävyn heleyttäjä-meikkivoide. Minua taas kiinnostaa kokoelmassa erityisesti Arctic Sun Hohdeaurinkopuuteri.


Kauppareissulla Citymarketiin huomasin aurinkopuuterin tulleen jo valikoimiin, joten nappasin yhden kappaleen heti mukaani.


Tällä kertaa Lumene vetää pointsit kotiin myös tuotteen ulkonäön suhteen. Aivan ihanan näköinen puuteri! Pintakuvio on tosi kaunis ja tyylikäs. Tätähän kehtaa jo julkisestikin esitellä, toisin kuin esim. CC-puuterin rasiaa.

En ole tottunut aurinkopuutereita juuri käyttämään, koska vaalealla ihollani överit tulevat hyvin herkästi. Olin sen takia vähän skeptinen tämänkin käytettävyyden suhteen. Onneksi Lumene on kuitenkin tällä kertaa tehnyt tuotteen, joka sopii myös/etenkin tälläiselle kalpeanaamalle kuin minä.


Puuteria tuotteessa on kahdessa eri sävyssä. Olen tähän swatchannut molemmat sävyt ja kuten kuvasta näkyy, on mattainen puuteri hyvin haaleaa ja häivyttyy ihonsävyyni lähes täysin. Hohtavammassa puuteriosuudessa on sen sijaan enemmän potkua ja lisäksi kiiltoa ihan kiitettävästi. Tämä sopisi hyvin ihan luomiväriksikin. Hohdepuuterin eri osat sekoittuvat kuitenkin lähes täydellisesti yhteen ja siveltimellä käytettynä lopputulos on hyvin hienovarainen. Noiden kahden swatchin päälle olen siveltimellä pyyhkäissyt puuteria useamman kerroksen. Hyvällä mielikuvituksella ehkä näettekin siinä jotain. Sen verran hehkua puuterista kuitenkin lähtee, että tämä osoittautunee varsin käyttökelpoiseksi korostustuotteeksi.

Lumenen hohdeaurinkopuuteri vaikuttaisi siis varsin loistavalta tuotteelta varsinkin tälläiselle meikkaamista vielä aristelevalle. Puuterilla saa kasvoille luonnollista hehkua, eikä lopputulos ole liian meikatun näköinen. Citymarketissa tämän hinta oli vajaat 16 euroa.

Käytettäkö kesällä (ja muutenkin) aurinkopuuteria?

4 kommenttia:

 1. Siis eikä miten ihana pintakuviointi! Tuotteen ulkonäkö ja houkuttelevuus sen myötä ovat tosiaankin aivan eri luokkaa CC-puuteriin verrattuna :D!

  Minä rakastan aurinkopuutereita, jopa niin paljon et mulla on joitakin saman merkin aurinkopuutereita kahdessa eri sävyssä. Hullu mikä hullu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuterilla saisi kyllä tosi kivaa jälkeä aikaiseksi, kunhan vain osaisi sitä käyttää. Ei kai siinä auta muu kuin harjoittelu.

   Ja täytyyhän nyt erilaisia sävyjä tietenkin olla! :)

   Poista
 2. Mulla on valunut kuola tälle heti kun ensimmäiset kuvat tästä näin. Onneksi ei ole vielä lapissa näitä näkynyt. Sorrun heti... Kiitosta vaan himon kasvatuksesta entisestään!

  ps, laittaisitko mulle sähköpostia uudestaan kun ei näemmä ole tullut perille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! :D Tämä on kyllä aika ihana. Postia myös laitettu.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...