lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sininen yllättäjä

Joskus pari postausta sitten valittelin, kuinka en ole onnistunut vielä kertaakaan tekemään sinistä meikkiä, joka ei olisi vienyt minua suoraan 80-luvun fiiliksiin. Lähes samana päivänä tormäsin Emotionin alehyllyssä kuitenkin palettiin, joka muutti mieleni kertaheitolla:


Viime kesänä ilmestyneen Lancome Show by Alber Elbazin Hypnose Star Eyes ST5-paletin ostoa emmin jonkin aikaa juuri tuosta yllä mainitsemastani syystä. Se kuitenkin sisälsi sen verran pigmenttiset värit ja ihanan, glitterisen tummanharmaan, että sorruin sitten ostamaan tämän kuitenkin.


En ole joutunut katumaan ostostani hetkeäkään.


Värit tässä ovat aivan ihanat ja sointuvat toisiinsa täydellisesti. Totesin, että kasarifiiliksen tästä vie pois nuo tummat sävyt, jotka syventävät silmämeikkiä juuri sopivasti. Pigmenttiä riittää jopa noissa haaleammissakin sävyissä ja kaikki häivyttyvät toisiinsa saumattomasti.

Tällä tosin saa aikaiseksi sen verran dramaattista jälkeä, että en ole toistaiseksi arkimeikkejä tällä uskaltanut tehdä. Olen tehnyt vain muutaman koemeikin viikonloppuisin ja sitten olen ihastellut itseäni peilin edessä. Tätä menoa joku luulee minua vielä varsin pinnalliseksi ihmiseksi...


Sitten seuraa blogihistorian surkeimmat meikkikuvat. Kamerani onnistuu nimittäin imemään aika sujuvasti meikistä kaiken intensiteetin jonnekin huitsin nevadaan. Meikki näyttää tässä lähinnä harmaalta, mutta on se oikeasti sininen.


Pääsette samalla muuten näkemään, mihin saakka kuuden kuukauden harjoittelulla pääsee ihminen, joka ei ole aiemmin elämässään luomiväreihin päin edes vilkaissut. Kyllähän tällä jo ihmisten ilmoille kehtaa mennä, ainakin koiraa ulkoiluttamaan.


Kulmakarvojen tilaan tai alaluomen totaaliseen meikkaamattomuuteen ei muuten kannata kiinnittää huomiota. Keskityn tässä meikkiprojektissani niihin sitten, kun saan tämän yläluomen meikkauksen haltuun. Olettaisin, että siihen saattaisi kulua sellainen viitisen vuotta.

Käytin tässä meikissä kaikkia sävyjä kaikkein haaleinta sinistä lukuunottamatta, vaikkei ehkä uskoisi. Lisäksi rajauksena on Bobby Brownin geelirajaus mustana. Sen kuulemma pitäisi pysyä kuin nakutettu vaikka kuinka vuotavassa silmässä. Minun kyynelnesteeni taitaa sitten sisältää jonkin sortin happoa, koska toistaiseksi tilanne on Riikan silmät - Bobby: 6-0. Ei pysy, ei.

Sellaista tänään. Näistä "meikkivihjeistä" nyt tuskin oli kellekään kauheasti hyötyä, mutta sinisestä tykkäävälle suosittelen kyllä tuota palettia. On se vaan niin ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...