maanantai 3. maaliskuuta 2014

Loppuneet: helmikuu 2014

Helmikuu oli selkeästi noin viisi päivää liian lyhyt, koska loppuneiden saldo jäi aika surkeaksi. Sen sijaan lähes tyhjiä purkkeja on vaikka kuinka paljon, mutta en niitä tosiaan helmikuun loppuun mennessä ehtinyt käyttää.


Tämän kuun loppuneet koostuivat aika pitkälle vanhoista ja uusista suosikeista.

L'Occitanen shampoota käytin jo toisen pullon. Tästä on tullut kyllä ehdoton suosikkini. Minulla on tätä onneksi jemmassa vielä yksi setillinen, mutta on hyvin mahdollista, että niiden loputtua ostan tätä jälleen lisää.

L'Occitanelta tulee myös Angelica-sarjan Gommage Rosee du Matin, josta kirjoittelin jo lokakuussa. Kasvokuorinta on todella ihanaa tavaraa, tuntuu tehokkaalta mutta kuitenkin hellävaraiselta. Pienet kumipallot tuntuvat myös oikein miellyttävältä iholla. Voisin ostaa tätä lisää, jos tarvetta ilmenee ja varastot kasvokuorintojen suhteen lopahtavat.

Lumenen Natural Code Glow Without Shine-kasvoivoiteeseen ihastuin ja tykästyin täysin. Kiiltoon se mielestäni ei vaikuttanut pätkän vertaa, mutta sen ajan kun käytin tätä voidetta yhdessä saman sarjan geeliputsarin kanssa, oli ihoni yllättävän hyvässä kunnossa. Todennäköisesti tämä tulee olemaan parivaljakko, johon palaan heti, kun kaikki muut rasvat ja putsarit on käytetty. Kirjoitin molemmista joulukuussa.

Emmelle-hammastahna tuli Livboxissa, joten pari sanaa siitäkin. Pidin tästä tahnasta tosi paljon. Se tuntui jotenkin sopivan miedolta ja miellyttävältä. Ostin tätä itseasiassa jo kokonaisen tuubillisen lisää. En ole varmaan ikinä käyttänyt niin paljon rahaa pelkkään hammastahnaan! Valkaisuvaikutusta en tästä hammastahnasta huomannut.

Ensi kuussa pyritään taas parempaan saldoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...