sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Skandaalinkäryinen Narsissist

Alkuvuoden kohutuin meikkiuutuus on varmasti ollut NARSin julkaisema Narsissist-paletti. Blogimaailma on täyttynyt ristiriitaisista arvioista puolesta ja vastaan. Toisten mielestä paletti on lähes parasta, mitä NARS on koskaan julkaissut ja toiset taas kehottavat heittämään sillä vesilintua. Vähän riippuen keltä kysyy, ovat luomivärit joko jauhoisia, huonopigmenttisiä, pieniä ja kuivia tai sitten helppokäyttöisiä, hyväpigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä. Yksi vilkaisu esim. Sephoran arvioihin kertoo kaiken oleellisen paletin saamasta vastaanotosta.


Itse innostuin välittömästi kun aikanaan kuulin, että tälläinen paletti julkaistaan. En omista NARSilta ennestään mitään, joten minusta paletti oli hyvä tapa tutustua NARSin suosituimpiin luomivärisävyihin kerralla. Käytän muutenkin mieluiten paletteja meikkauksessa, joten tiesin jo etukäteen, että mitään yksittäisiä sävyjä tai edes duoja minun olisi aivan turha hankkia. Ne jäisivät kuitenkin käyttämättä.


Vahingossa satuin HqHairin sivuille juuri silloin, kun palettia sai ennakkotilata. Sen suuremmin ajattelematta tilasin sen itselleni. Vasta ostopäätöksen jälkeen sain kuulla, että paletin laadun kanssa saattaisi olla aika suuriakin ongelmia. Jännityksellä jäin siis odottamaan, että mitähän sieltä nyt on tulossa, aarre vai täysi susi.


Blogeissa on spekuloitu jopa sitä, onko paletin eri tuotantoerien välillä laatueroja. Onnekseni sain kuitenkin (mahdollisesti) paletin sieltä laadukkaammasta päästä, koska olen ollut ostokseeni erittäin tyytyväinen. Mitään kovin suurta väri-iloitteluahan tällä paletilla ei saa aikaiseksi, mutta jos nude-meikeistä tykkää, on tämä aivan täydellinen.


Pigmenttisyys on ainakin tälläiselle varovaiselle meikkaajalle ihan riittävää. Vaaleat sävyt kieltämättä ovat aavistuksen haaleita, mutta tummempiin sävyihin mentäessä alkaa pigmenttiä löytyä jo niin paljon, ettei oikein tiedä, mitä sillä tekisi. Olen tähän swatchannut paletin keskimmäisen rivin. Otin paletista väriä sormella ja vedin sitä puhtaalle iholle yhdellä pyyhkäisyllä. Sävyt eivät kuvautuneet ihan oikein, luonnossa ne ovat intensiivisempiä. Rivin ensimmäinen sävy on sen verran hyvin oman ihoni sävyinen, että sitä tässä ei juuri näy. Olen sitä käyttänytkin häivytyksiin.


Tummimpia sävyjä olen käyttänyt varjostuksiin niin, että olen vain siveltimen kärjellä varovasti koskenut värinappia. Yhtään enempää väriä ja sitä olisi jo reilusti liikaa. Tuohon kaikkein tummimpaan, alimmaisen rivin viimeiseen, en ole vielä edes päässyt, koska se tosiaan on niin tumma. Tässä kuvassa on vielä alimman rivin kolme viimeistä.

Paletilla saa aikaan kauniita, neutraalisävyisiä meikkejä. Pysyvyys on ollut hyvää, jopa aavistuksen parempaa kuin muilla luomiväreillä tehtynä. Värit eivät ole minulla laittovaiheessa varisseet juuri ollenkaan. Tästä on ehdottomasti tullut lempipalettini, joka peittoaa jopa UD:n Nakedit. Pigmenttiä on minun tarpeisiini ihan riittävästi. Varsinkin tummemmat sävyt ovat jo niin intensiivisiä, että jos ne NARSin duoissa ovat tästä vieläkin parempia, ne ovat jo aikamoista superduupperia.

Narsissist ei onneksi ollut hutiostos.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, onneksi olet tyytyväinen ostokseen, etenkin kun kysseessä ei ole edullinen hankinta! Mua ihan jännitti, kun klikkasin blogiasi lukuluettolosta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kieltämättä aika jännät paikat, kun tämän postissa sain. Että mitähän tästäkin nyt tulee. Onneksi hyvä kuitenkin!

   Poista
 2. Onpas ihana paletti, nude värit on just mun lemppareita :)

  T:angelstar-saarahani.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudesta tykkääville tämä on tosiaan aivan loistopaletti! Sen lisäksi tällä saa aikaiseksi myös aika hienon smokey eye-meikin, koska noissa tummissa sävyissä ytyä riittää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...