sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Loppuneet: huhtikuu 2014

Käväisin äsken vierailulla tässä omassa blogissani ja totesin, että etusivulla ensimmäisenä vastaan tuijottaa aivan jumalattoman kokoinen silmä. Se oli vähän pelottavaa jo omastakin mielestä. Päätin siis sunnuntai-illan kunniaksi kynäillä vielä yhden blogipostauksen ja korvata silmän neutraaleilla purkinkuvilla.


Eli, tässä huhtikuun loppuneet. Aika moni purkki jäi myös juuri ja juuri postauksen ulkopuolelle, koska ne jaksoivat vielä sinnitellä tälle kuulle. Niistä sitten lisää ensi kuun loppuneissa.


Yves Rocherin 3 in 1 Nourishing Lotion-vartalovoide on tarkoitettu kuivalle iholle. Siihen nähden tämä oli yllättävän juoksevaa ja imeytyi tosi hyvin. Tällä oli helppo läträtä vähän enemmänkin, koska voide ei rullaantunut missään vaiheessa. Tuoksu oli mieto ja kosteutustehot ihan riittäviä pintakuivalle iholleni. En sitten taas tiedä, jos iho on ihan korppua, että riittääkö tässä tehot. INCIstä löytyy ihan pätevän kuuloisia ainesosia, kuten glyseriiniä, sheavoidetta (tosin vasta sijalla 12) ja erilaisia öljyjä. Voisin ostaa lisää, jos vartalovoiteista olisi pulaa.

Weledan tyrni-sarjan tuotteet olivat reissussa mukana. Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion oli todella kiva vartalovoide. Kevyttä, ihanan tuoksuista ja silti kohtuullisen kosteuttavaa. Tuoksu oli muuten parempi kuin tuossa suihkugeelissä. Vähän harmittaa, etten ostanut tätä lisää Berliinistä, koska sitä olisi sieltä saanut halvalla. No, ehkä joskus jostain toisaalta sitten.

Pikkupurkki tyrni-suihkugeeliä tuli myös käytettyä. Suihkugeelistä kirjoitin viime kuussa enemmän. Edelleenkin tätä voisin ostaa lisää.


Epätarkasti kuvautuneet kaverit tässä kuvassa olivat tämän kuun suosikkeja.

Clarinsin Instant Eye Make-Up Remover-meikinpoistoainetta sain pikkupullon kylkiäisenä Berliinistä. Tykkäsin tästä tosi paljon. Tuoksu oli miellyttävä ja aine oli tehokasta. Purkissa ei valitettavasti ollut mitään annostelunokkaa ja tästäkin kaatui taas puolet viemäriin :p En käsitä kuinka voi olla tällainen rähmäkäpälä. Jos päivässä ei vähintään tusinan verran tavaroita putoa johonkin, niin se on suuri ihme. Tosiaan... meikinpoistoaine oli hyvää, mutta ei kuitenkaan parempaa kuin YR:n Pur Bleuet, joten tuskin ostan tätä uudestaan, ellei nyt jostain ihan todella halvalla saa.

Decléorin Aroma Cleanse Crème gommante phytopeel-kuorintavoide oli jotain niin käsittämättömän ihanaa, että tilasin tätä kokonaisen putelin lisää. Kirjoittelen siitä sitten tarkempaa arviota myöhemmin, kunhan ehdin pullon korkkaamaan.

Elizabeth Ardenin Visible Difference Optimizing Skin Serum-näyte oli myös todella hyvää tavaraa. Tästä riitti testattavaa reilun viikon tarpeisiin. Seerumi oli miellyttävää käyttää, kosteutti ja sai ihon tuntumaan hyvältä. Se Merkittävä Ero pitäisi näkyä jo kuudessa päivässä, mutta en suoraan sanottuna huomannut mitään erikoista. Tuoksu oli myös aika hassu. Kuvailisin sitä tunkkaiseksi toffeeksi. Voisin ostaa tätä lisää, mutta halvimmillaan tätä saa 40 eurolla, joten ehkä en sittenkään.


Tässä kuussa loppui myös purkki Lily Lolon mineraalimeikkipuuteria sävyssä China Doll. Tämä on edelleen aivan täydellinen meikkipohja minulle, varsinkaan kun en osaa oikein meikkivoiteita käyttää. Meikkipuuteri on niin helppo levittää ja saa aikaan hyvin luonnollisen näköisen lopputuloksen. Uusi purkki onkin ollut jo vähän aikaa tilattuna

Crabtree & Evelynin Tarocco Orange-käsivoide on ensimmäinen käsivoidehaasteeseen kuuluva voide, jonka sain kulutettua. Woohoo! 25 g käytetty, enää jotain litra jäljellä :p Tykkäsin voiteesta ja tuoksu oli aivan yhtä ihana kuin suihkugeelissäkin. Koostumus oli sellainen puolirasvainen. Liikaa käytettynä tämä jäi käsiin kalvoksi. Voisin ostaa lisää, jos käsivoiteita tarvitsisin.

Kohtuullisen hyvä saldo tässä kuussa. Ensi kuussa onkin sitten tiedossa enemmän jopa meikkituotteita.

4 kommenttia:

  1. Tuote käsivoidetta voisinkin kokeilla, sillä tykkään appelsiinin tuoksusta. Mulla on itseasiassa melkein pula käsivoiteista tällä hetkellä, mikä on erittäin harvinaista :O! Saan ihan luvan kanssa ostaa jonkin kivan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, voiko noinkin oikeasti käydä? Jotain kivaa on ehdottomasti nyt kyllä hankittava.

      Tarocco Orange on kyllä tosi raikasta. Siinä tuoksuu myös tuo eukalyptus ja salvia aika hyvin. Minulla taitaa olla vielä yksi minituubi tämän sarjan vartalovoidetta, joten ihan vielä ei tarvitse näistä hyvänhajuisista voiteista luopua.

      Poista
  2. Tuota Crabtree & Evelynin käsivoidetta en ole kokeillutkaan, yleensä pidän niistä kovasti ja appelsiini kyllä tuoksuna houkuttaa. Weledan tyrnistä itsellä on vartaloöljy ja se on tosi kiva, tykkään tuoksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartaloöljyä on minulla kanssa pikkupullo tuolla varastossa. Se on näistä kaikista kyllä ehdottomasti parhaimman tuoksuista.

      Käsivoidetta kannattaa kyllä kokeilla, se oli oikein mukava tuote käytössä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...