sunnuntai 16. marraskuuta 2014

IsaDoran lumoavat luomivärit

IsaDoran Mesmerizing-joulukokoelma on jo aiheuttanut sydämentykytyksiä kosmetiikkabloggaajien keskuudessa, eikä turhaan. Kaksi kokoelmaan kuuluvaa luomiväriviisikkoa ovat sävyiltään monikäyttöisiä ja laadultaan loistavia. Näistä tullaan puhumaan vielä paljon.


Sävymaailmasta löytyy viime vuoden tapaan jälleen lämmintä ja kylmää. Mesmerizen ruskeista ja Magic Mauvesin lilahtavista luomiväreistä löytyy suosikki varmasti jokaiselle. Glitterissä ei ole säästelty. Kaikista kymmenestä sävystä vain yksi on matta ja Mesmerizen värittömällä glitterillä voi tarvittaessa kimallusta vielä lisätä, jos kiillon määrä ei jostain syystä miellytä silmää.


Magic Mauves on ehdottomasti näistä kahdesta suosikkini. Sen sävymaailma on uskomattoman kaunis ja sopii omaan väritykseeni loistavasti. Kiillossa tosiaan riittää, mutta en silti työpäivän aikana kaikessa glitterissäni tuntenut oloani mitenkään epämukavaksi. Tällä saa siis ihan hyvän arkimeikinkin aikaiseksi, jos kiillosta tykkää.


Kolme ensimmäistä sävyä ovat todella hohtavia, kaksi viimeistä taas maltillisempia. Tummemmat sävyt näyttävät paletissa selkeästi lilaan taittavilta, mutta ovat näissä swatcheissa yllättävän ruskeita. Pigmentti on aivan mahtava ja luomivärit kermaisia, hyvin levittyviä ja loistavasti häivyttyviä. Minulla on toistaiseksi ollut IsaDoran luomivärien kanssa tietynlainen viha-rakkaussuhde. Luomivärit ovat usein hyvin glitterisiä ja varisevat pitkin. Näiden palettien kanssa tätä ongelmaa ei juurikaan ole! Tätä ilon päivää.


Mesmerize-paletin ruskeat ovat mielestäni sävyjä, joita on nähty aika paljon muuallakin. Nakuvillityksen myötä samanlaisia luomivärejä on vähän joka firmalla. Mesmerizessa on kuitenkin hyvä valikoima hohtavia ruskean sävyjä. Jos siis ei omista valmiiksi jo kymmentä Naked-palettia tai sen muunnelmaa, tämä on loistava ostos.


Se mitä muista nakupaleteista ei kuitenkaan löydy on Mesmerizen ensimmäinen sävy, joka on lähes voidemaisella pohjalla oleva väritön glitter. Olisiko tässä kerrankin glittersävy, joka ei varise heti kun sille vähän luomea näyttää? Sävy on ehdottoman monikäyttöinen, koska sitä voi lisätä ihan minkä tahansa luomivärin päälle. Muut sävyt ovat jälleen yhtä hyviä, pigmenttisiä ja kermaisia kuin Magic Mauveseissakin. Viimeinen tummanruskea on se tämän porukan ainoa matta.

Jos palettien värimaailma miellyttää, kannattaa ne ehdottomasti hankkia, jos niitä vain jostain löytää. Hinta on 25 euron molemmin puolin paletilta. Halvimmillaan näitä saa alle 20 euron hintaan Bangerheadiltä tai Eleven.sestä, joissa tosin kokoelmia ei vielä näy, mutta eiköhän ne sinne tule.

Mitäs olette mieltä IsaDoran tämän joulun antimista?

3 kommenttia:

 1. Kyllä minäkin Mauven suuntaan taidan enemmän kallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näistä ehkä kuitenkin se ainutlaatuisempi, varsinkin jos tuota glitterväriä ei niin kaipaa. Tosin Mesmerizen tumma mattaruskea on myös sellainen, johon ei ihan joka paletissa heti törmää.

   Poista
  2. Olen samaa mieltä, että Magic Mauvesin sävyt ovat ainutlaatuisemmat. Nam nam! Tein ihan tän postauksen innoittamana mun ainoalla Isadoran paletilla meikin tänään, eli Creamy Nudesilla. Olinkin ihan jo unohtanut koko paletin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...