keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Too Facedin versio kaikesta kivasta

Too Faced osaa sesonkikokoelmien teon. Viime joulun luomivärikokoelmat olivat jo aika vastustamattomia ja tuntuu, että täksi vuodeksi Too Faced jälleen ylitti itsensä.


Everything Nice-paletti vaikutti minusta alusta alkaen koko joulukokoelman houkuttelevimmalta tuotteelta. Hypin lähes tasajalkaa innosta, kun huomasin näitä BeautyBayssa myynnissä. Kauaa setti ei ehtinyt sivustolla vanhentua, niitä ei nimittäin seuraavana päivänä siellä enää ollut. Everything Nice-settiin kuuluu paletin lisäksi meikkipussukka, joka levittelee pinnastaan tuota hilettä kaikkialle. Se saattaa siis jäädä aika vähälle käytölle. Kuvittelin myös, että palettia voisi säilyttää pussukassa, mutta eihän se sinne mahdu ainakaan ilman lievää väkivaltaa! Höh. Lisäksi mukana tulee testerikoko Better Than Sex-ripsiväristä, jonka nimi tuottaa aikamoisia odotuksia ripsarin suorituskykyä ajatellen.


Itse paletissa on 20 luomiväriä, kaksi poskipunaa, aurinkopuuteri, korostusväri, 3 sivellintä ja pieni ohjevihko. Luomiväreissä on uusia sävyjä, mutta myös vanhoja tuttuja. Tunnistin ainakin Pretty Rebel-paletin Girlyn ja Totally Fetchin. Honey Pot löytyy minulta myös Natural Eyes-paletista, jota yhdellä viikolla esittelin suosikkinani.


Yleisilme paletin sävyissä on yllättävän haalea. Tästä löytyy vain muutama kunnolla tumma väri. Myös sävyjen laatu on aika vaihteleva. Monet sävyistä ovat kyllä pehmeitä ja hyvin levittyviä, mutta myös kuivia, jauhoisia ja varisevia on joukkoon eksynyt. Erityisesti taistelin swatchausvaiheessa alarivin Live It Upin kanssa. Itse sävy ei ole kovin pigmenttinen ja siinä oleva glitter ei sitten millään ota ihoon kiinni. Todella omituinen luomiväri. Temptaliassa haukuttiin myös samaisen rivin Head Over Heels, joka minullakin oli murentunut hieman jo matkalla.


Paletin toiselta puolelta löytyy kaksi käyttökelpoisen sävyistä poskipunaa. Kumpikaan ei ole mitenkään superpigmenttinen, joten övereitä näillä on vaikea saada. Chocolate Soleil-aurinkopuuteri on aika tumma ja tuoksuu makealle suklaalle. Joku tästä varmaan tykkää, mutta minä en vieläkään ymmärrä puuterimaisten tuotteiden hajustamista. En halua poskieni haisevan millekään, tänks. Siveltimiä en ole vielä korkannut. Ne vaikuttavat vähän turhan heppoisilta mihinkään tosikäyttöön, mutta voi olla, että nämä vielä paikkansa löytävät.


Sekalainen seurakunta luomiväriswatcheja. Ylärivi vasemmalta Turtle Dove, After Hours, Knockout, Head Over Heels, keskirivi Kindness is Free, Mauvelous, Girly, alarivi Don't Settle, Live It Up, Too Glam ja Chocolate Moon. Girly ja Too Glam ovat aivan upeita, eikä Head Over Heels ollut yhtään niin surkea kuin odotin. Se tosin saattaisi huomattavasti hyötyä liimamaisesta pohjustajasta.

Jos haluatte nähdä kaikki sävyt vielä tarkemmin, suosittelen vierailua Temptaliaan, jossa paletin kaikki tuotteet on erikseen esitelty ja arvioitu.


Poskipunat ovat mukavia, kaikille sopivia sävyjä. Näitä tosin saa jonkin verran kerrostaa, että näkyvää tulosta saa aikaiseksi. Tässä tuotteet ovat samassa järjestyksessä kuin paletissakin. Korostusväri Inner Light on yllättävän kellertävä.

Ylisanojen puutteesta voitte ehkä päätellä, että en ole oikein 100 % myyty tälle paletille ainakaan vielä. Vaaleita ja ruskeapohjaisia sävyjä on todella paljon ja vastaavia on nurkkiin kertynyt jo valmiiksi. Too Facedin luomivärit ovat olleet minulle ennenkin vähän hitti tai huti-sarjaa. Jotkut toimivat tosi hyvin, kuten se Natural Eyes ja toisten kanssa saa sitten enemmän taistella. Tein meikin Mauvelousiin painottuen viime viikolla ja tulos oli aika laimea. Täytyy vielä jatkaa harjoituksia. Tästä löytyy kuitenkin muutama ihan lupaava yksilö.

BeautyBayssä paletti maksoi reilut 53 euroa.

8 kommenttia:

 1. On se ihana! Jouluihmisen sydän melkein pakahtuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä kyllä kaunis katsella. Aina väliin vain kaivan tämän tuolta kasasta ja ihailen värisävyjä.

   Poista
 2. Mullekin on tämä kaverin mukana tulossa, pääsen vertailemaan tuohon viime vuoden vastaavaan! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna taisi olla enemmän sinisen sävyjä. Tämän vuoden setti on minusta kyllä käyttökelpoisempi.

   Poista
 3. Silmiä hivelevä paletti, mutta olen itsestäni oppinut sen, että mulla tulee isoja paletteja käytettyä paljon huonommin kuin sellaisia keskikokoisia tai pieniä. Ihan vain siksi, että ne vievät enemmän meikkaus-,/säilytystilaa. Kivaa niitä on kuitenkin blogeista ihastella, sitähän tämä myötäeläminen on :D!

  P.S. Olen niin samoilla linjoilla tuosta puutereiden hajustamisesta. Ei se mua varsinaisesti haittaa, mutta en vaan tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot paletit on ihania, siksi niitä on varmaan tullut haalittua. Se on sitten eri asia, onko tullut niinkään käytettyä. Minulla taitaa enemmän olla se ongelma, että isoissa paleteissa on vaikeampi hahmottaa, mikä väri sopii minkäkin kanssa. Pienissä sen on joku miettinyt jo valmiiksi.

   Poista
 4. Oi kun tämä näyttää upealta, mutta pakko sanoa, että pienoinen helpotus, ettei laatu ehkä ole ihan huippua, tätä kun ei varmaan enää löydy mistään. Ja minulla on kyllä vähän sama juttu kuin Hennalla, isoja paletteja tulee käytettyä vähemmän. Joten tyydyn nyt ihailemaan tätä teidän onnekkaiden tämän käsiinsä saaneiden blogeista. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä kaunis kuin mikä, mutta tosiaan kun noita sävyjä alkaa lähemmin tarkastella, niin eipä siellä mitään kovin ainutlaatuista sitten lopulta ole. Girly ja Totally Fetch kuitenkin löytyvät myös Pretty Rebelistä, jota vielä saa. Too Glam on tosin ihana, mutta ne muut uniikit sävyt ovatkin sitten laadultaan vähän sitä sun tätä. Vaaleita, pronssisia ja muita ruskeita sävyjä on kyllä maailma täynnä muutenkin. Eli hyvin pärjää ilmankin, ei hätää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...