lauantai 15. marraskuuta 2014

Joulun luomivärikokoelmat: aikamoista glitterfestiä

Tämän vuoden joulukokoelmissa ei jälleen ole puutetta kiillosta, glitteristä ja kimalluksesta. Kai se toisaalta on ihan kiva ainakin kerran vuodessa sädehtiä kilpaa jouluvalojen kanssa.

Olen onnistunut haalimaan itselleni muutaman joulukokoelman luomiväripaletin ja ajattelin esitellä ne kaikki teille tulevalla viikolla vielä tarkemminkin.


IsaDoran Mesmerizing-kokoelman löysin viimein Prismasta ja onnistuin saamaan itselleni lähes viimeiset kappaleet kummastakin kokoelman paletista. Käynnissä sattui olemaan myös asiaskasomistajapäivät ja jotenkin tuli syyllinen olo, kun näihin ihanuuksiin pätkähti vielä 15 prosentin alennus päälle.

Too Facedin Everything Nicen kanssa saattoi olla vielä parempi onni. Huomasin setin BeautyBayssa ja onneksi ostin sen saman tien, koska seuraavana päivänä paletti oli jo myyty loppuun. Toivotaan, että näitä vielä johonkin ilmestyy.

Pixin Ultimate Beauty Kit, 2nd Editionin saatavuus sentään on vähän parempi. Tämänkään kohdalla ostamista ei tarvinnut kauaa miettiä.

Tällaista olisi siis ensi viikolla tiedossa (sovitaan, että jo huomisesta alkaen). Onko joulukokoelmien tuotteita tarttunut jo haaviin?

8 kommenttia:

 1. Mä olen ostanut joulukokoelman tuotteita ainoastaan Guerlainilta, se iski niin kovaa. Tosin vasta "pallerot", huulipuna ja se kultahileinen kynsilakka hankittuna. Vielä pohdiskelen sitä luomiväripalettia ja punaista huulikiiltoa. Coque d`Or Powder & Hair Sprayn kanssa taidan ottaa riskin ja odottaa, että se tulee alennuksiin. Viime vuonna LPRN:n tuota suihketta oli alessa vielä pitkälle alkutalveen. Too Facedin paletti vaikuttaa noista ihanalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guerlainin joulukokoelma tänä vuonna oli kyllä tosi ihana. Etenkin ne pallerot rasioineen ja se paletti! Se firma osaa kauniin.

   Poista
 2. Jee, odotan suurella mielenkiinnolla palettien esittelyitä! Kaikki näyttävät tosi ihanilta. En oo tainnu itse asiassa hankkia mitään joulutuotteita vielä. Oon tulossa Suomeen uudeksi vuodeksi, joten yritän vähän säästää rahaa, jotta vain hamstrata ihanuuksia Lumenelta, Isadoralta ja Viva la divalta. En ole vielä päättänyt, että esim. kumpi noista Mesmerize-paleteista iskee enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivasti juuri joulualeen! Siihen kannattaa ehkä vähän rahaa säästääkin :D Tykkäsin molemmista IsaDoran paleteista. Varmaan hankinta on juuri siitä kiinni, kumpi värimaailma houkuttelee enemmän.

   Poista
 3. Apua, tämmöiset kuvat aiheuttaa luomiväriharakassa ihan hirveää himotusta... :D Mä en ole muuta joulukamaa ostanut kun laitoin Lookfantasticilta Benefitin Sweet Tintations -setin tulemaan, se jotenkin iski (: Essencen joulukokoelmaa odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestänikin nuo kuvat ovat aikamoista silmäkarkkia. Essencellä on kivoja juttuja taas tulossa. Tosin ihan samanlaista himotusta ne eivät minussa aiheuta kuin tämän vuoden syyskokoelma. Jään odottamaan mielipiteitäsi kokoelmista, niin sitten tietää mitä kannattaa ostaa :D

   Poista
  2. Haha :D Good Girl Bad Girl onkin jo ensi viikolla tulossa ;) Eniten ihastusta tosin itsessäni aiheuttaa varsinainen joulukokoelma...

   Poista
  3. Jee, mielenkiinnolla odotan, mitä olet Good Girlistä mieltä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...