sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Sokokselta pontikkaa, eiku....

Käväisin eilen Sokoksella IsaDoran joulukokoelman toivossa, mutta eihän sitä siellä vielä ollut. Tyhjin käsin en kuitenkaan kosmetiikkaosastolta osannut lähteä, joten ostin sen sijaan muutaman huulipunan.Sokoksella oli kaksi huulipunaa yhden hinnalla-tarjous, joka on näköjään verkkokaupassa voimassa vieläkin. Sen lisäksi ostin Make Up Storen Brave-kokoelmaan (käsittääkseni) kuuluvan kaksivärisen Arrow-punan.


Lumenen punista valkkasin mukaani sävyt 60 Täysikuu ja samaa kuuteemaa noudattelevan 89 Kuunvalon. Kuunvalo taitaa olla myös tämän syksyn uutuuspunia. Ruskeansävyistä punaa minulta ei vielä oikein löydykään, joten ajattelin kokeilla, kuinka tämä minulle sopii. Hihittelyä on minussa aiheuttanut jo aiemmin Kuunvalon englanninkielinen nimi. Moonshine toki kääntyy myös kuunvaloksi, mutta kyllä se minusta yleisimmin tunnetaan pontikan kutsumanimenä. Mahtaa ulkomaalaisilla Lumene-shoppaajilla olla taas hauskaa.


Täysikuu on oikein nätti ruskean suuntaan taittava punainen. Pontikka on punertavan ruskea. Arrow on tummahko violetti, jonka keskustassa on vaaleanpunainen osuus. Tällä pitäisi vaivattomasti saada itselleen liukuvärjätyt huulet. Toki vähän tähän suuntaan puna huulille levittyy, mutta kyllähän tuo violetti osuus peittää vaaleanpunaisen sen verran hyvin alleen, että hyvästä ideasta huolimatta ei tämä oikein kunnolla kuitenkaan toimi.


Teidän iloksenne otin vielä huulikuvat. Useamman kymmenen duckface-viristyksen ym. muikistelukuvan jälkeen päädyin vihdoin kuvakulmaan, jossa huulet eivät näytä ihan pöllöiltä. Tosin tulee näistä muuten aika hyvin kosmetiikka-addiktinkin karu arkitodellisuus läpi. Näin viikonloppuna kun en ole muuten meikannut yhtään, niin kaikki näpyt ja huokoset ovat kuvissa oikein kaikessa kauneudessaan.

Täysikuu on näistä ehdottomasti lempparini.


Pontikka on ainakin omaan silmään jopa pelottavan ruskea, saa nähdä kuinka tätä tulee käytettyä.


Arrow'ssa on kunnolla violettia, eikä vaaleanpunainen osuus ainakaan minulla juurikaan näy. Tosin minulla on pakonomainen tarve hangata huuliani punan laittamisen jälkeen vastakkain, joten siinähän ne liukuvärit iloisesti joka tapauksessa sekoittuvat.

Millaisia huulipunahankintoja te olette viimeaikoina tehneet?

8 kommenttia:

 1. Hah, pontikka. :D On muuten ihan nätti, vaikka onkin noin rusehtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on tosiaan ihan kiva, mutta siihen menee vähän aikaa, että tottuu sen omassa naamassa näkemään.

   Poista
 2. Kaikki näyttävät tosi kauniilta, mutta Arrow on erinomaisen upea! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arrow on varmaan yksi voimakkaimman sävyisistä huulipunista joita omistan. Aika paljon tuollaisia Lumenen Täysikuuta vastaavia sävyjä kyllä löytyy :D

   Poista
 3. Hih, eipä tullut mieleen tuo pontikkajuttu ollenkaan. Samaisen sävyn ostin tänä syksynä myös minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoo varmaan kaiken kieroutuneesta huumorintajustani, että huomaan aina kaikki tämmöiset jutut...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joskus kyllä muutenkin tuntuu, että nämä Lumenen englanninnokset on jostain satunnaisgeneraattorista vedettyjä. Yleensä niillä ei ole edes mitään tekemistä sen suomenkielisen nimen kanssa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...