tiistai 25. marraskuuta 2014

Vegasin valot

Amerikkalaisten kiitospäivä ja mikä tärkeämpää, Black Friday lähestyy jo hurjaa vauhtia. Black Friday aloittaa Ameriikoissa joulusesongin ja sitä juhlistetaan erilaisilla alennuksilla. Internet on tuonut mukanaan vielä Cyber Mondayn, jolloin erityisesti nettikaupat tarjoavat tuotteitaan hyvin alennuksin. Black Friday koittaa tänä vuonna tämän viikon perjantaina. Olen tehnyt itselleni jo pientä listaa mahdollisista shoppailupaikoista, mutta ajattelin tarjota teille yhden vinkin loppuviikon ostoksia varten, jos vaikka alet iskisivät myös Makeup Geekille.


Vegas Lights-paletti on saanut paljon kehuja tänä syksynä eri puolilta ja täytyihän se itsellekin hankkia. En onneksi joutunut laadun vuoksi pettymään.


Luomiväreissä mennään kultaisissa ja neutraalihkoissa sävyissä. Sävyt ovat yllättävän kellertäviä, mutta toisaalta myös sen verran uniikkeja, että ihan samanlaisiin ei joka päivä törmää.


Ylärivin Casino on keltakultainen ja kiiltävä. Sin Citystä löytyy oranssia, johon olen pitkään jo ollut ihastunut. Roulette on upea, kiiltävä ja pronssisen punainen. Mirage on hyvin monikäyttöinen, lähes matta, kermainen luomiväri esim. kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Desert Sand on kokoelman ainoa selkeä mattasävy, kellertävä vaaleanruskea. Bada Bingin tummanruskean joukosta löytyy sitten taas kultaista glitteriä.


Kaikki sävyt ovat aivan käsittämättömän kermaisia. Laatu on parasta, johon vähään aikaan olen törmännyt. Myös pehmeähkön siveltimen kanssa käytettyinä luomivärit näyttävät siltä, kuin ne olisi luomille levitty sormella, niin peittävä pinta niistä tulee. Roulette on näistä ehdottomasti lempparini.


Pitkästä aikaa minulla on näistä myös meikkikuva. Koska kamera imee intensiteetistä edelleen 50 % pois, niin yrittäkää kuvitella se tuohon takaisin :D Käytin tässä meikissä Sin Cityä luomen sisäpuolikkaalla, Roulettea ulkopuolikkaalla, Bada Bingiä varjostuksena ja ulkonurkan tummennuksena. Kulmaluulla ja häivytyksissä taisi tällä kertaa olla aikaisemmassakin postauksessa nähty Too Facedin All I Want For Christmas-trion mattavaalea, joka on minulla edelleen päivittäisessä käytössä. Rajauksena IsaDoran geelirajaus mustana.

Palettia saa tietääkseni vain Makeup Geekin kaupasta hintaan 36 $, eli noin 29 euroa. Tilauksesta kannattaa varautua maksamaan myös tullimaksuja.

Odotatteko jo innolla Black Fridayta vai eikö voisi vähempää kiinnostaa? Mitä teidän listoillanne on perjantaita varten? (Itse ajattelin vierailla Makeup Geekin lisäksi ainakin Shirolla, Femme Fatalella  ja Concrete Mineralsilla alennuksien toivossa.)

4 kommenttia:

 1. Ai perskule, hyvä että muistutit tosta Concrete Mineralsista! Sehän multa puuttuikin listalta.

  Vähän kiljahdin, kun näin tän postauksen otsikon ja kuvan Bloggerin feedissä :D. Oon ollu niin kahden vaiheilla tuon paletin kanssa. Se on tosi nätti, mutta tykkäisin enemmän, jos jokin noista kolmesta kellertävästä sävystä ois korvattu erilaisella värillä. Roulette näyttää kuvien perusteella munkin suosikilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin sieltä Concrete Mineralsilta niitä huulijuttuja ainakin katsoa. Minulta yksi jo jostain löytyy ja se on tosi hyvä.

   Ihan samaa mieltä tämän paletin sävyistä. Itse ainakin pärjäisin hyvin ilman esim. tuota mattasävyä. Se on väriltäänkin jotenkin vähän epämääräinen.

   Poista
 2. Apua miten ihana paletti, vaikka sävyt ovatkin aika kellertäviä - mutta silti!

  Meikki näyttää myös tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuolla ruskealla ja punertavalla sävyllä sitä keltaisuutta saa vähän taitettua. Mutta ihana on tosiaan ja pigmentti on huippua. Kiitos kehuista!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...