lauantai 29. marraskuuta 2014

Messuostoksia parin viikon takaa

Joillekin Helsingin I Love Me on se vuoden kohokohta, mutta minä yleensä odotan Tampereen käsityömessuja kuin kuuta nousevaa jo muutaman kuukauden etukäteen. Olen käsityömessuilla käynyt vuosittain nyt jo kohta kymmenisen vuotta ja jaksan aina hämmästellä sitä käsityöyrittäjien määrää, joita messuillekin kertyy. Käsityömessuille tuli viime vuonna uutuutena myös kaikenlaiset ruokatarvikkeet. Minusta tämä on ollut pelkästään positiivinen juttu. Erilaiset leivonnaiset ja muu vastaava sopivat messujen henkeen oikein hyvin.


Itse onnistuin löytämään tänä vuonna messuilta myös kosmetiikkaa (ylläri). Lankaa en poikkeuksellisesti ostanut yhtään, mutta se taitaa olla ihan vain hyvä asia, koska edellisvuosienkin messusaaliit taitavat olla yhä neulomatta ja muutenkin lankaa löytyy nurkista pienen lankakaupan verran.


Messuilla on jo monta vuotta ollut Flow'n myyntipiste ja tänä vuonna vihdoin ostin sieltä jotain. En ole Flow'n tuotteita aiemmin kokeillutkaan, joten eiköhän liene jo aika. Flow myi uutta Wilderness-sarjaansa puoleen hintaan, koska purkkien etiketeissä oli jotain painatusvirhettä. Sisältöönhän tämä ei vaikuta, joten ostin kokeiltavaksi sarjan mustikka-ruusunmarja-seerumin. Paketti on kuvassa tyylikkäästi väärinpäin. Ajattelin, että näkisitte siitä kätevästi INCIn. Seerumi sisältää paljon erilaisia öljyjä, joten tämä sopii oikein hyvin viimeaikaiseen öljyhullutukseeni. Ovh näytti olevan päälle 50 euroa.

Huulirasvoja sai kolme kympillä, joten valikoin mukaani maut mansikka, greippi ja ruusu & sitruuna. Lisäksi ostin Minttumaalta ihanan Minttu-mehiläisvaha-huulivoiteen, jota olen jo yhden tuubin käyttänytkin. Tämä on tosi hyvää tavaraa.


Palasaippuaa löytyi useammalta pisteeltä ja täytyihän niitäkin hankkia. Näin jossain blogissa esittelyä Aamumaan saippuoista ja ne jäivät hyvin mieleen. Nyt messuilta niitä oli sitten ihan pakko ostaa mukaan. Valikoin saipput Karhunpennun tassunjälki (lakka-kataja) ja Ilveksenpennun tassunjälki (puolukka-rosmariini). Ne ovat niin söpöjä, katsokaa nyt noita tassunjälkiä! Kuinka näitä pystyy taas edes käyttämään? Tuoksu saippuoissa on vahvan yrttinen. Saippuoiden tuotosta menee 50 senttiä WWF:lle. Kuvissa jälleen INCIt.

Minttumaalta ajattelin kokeilla Minttusaippuaa. Ostin palasaippuoille myös luffan aluseksi. Yksi tällainen minulla jälleen onkin ennestään ja se on ihan paras alusta saippuoille! Ne kuivuvat todella hyvin luffan päällä.


Monenlaista herkkua tuli myös haalittua, mutta ne eivät selvinneet kuviin asti. Tuliaistuvan Sisko Sutiselta ostin vihdoin pitsisen lyhdyn. Näitä olen katsellut jo vuosikaudet. Tuliaistuvalla on todella paljon juuri näitä pitsisiä saviesineitä, toinen toistaan kauniimpia. Ensi vuonna voisi sijoittaa jälleen vaikka Tuliaistuvan keksipurkkiin tai johonkin.



Jotta luomiväreistä ei tulisi tässä blogissa puutetta, niin viimeisenä vielä messumeikki, jonka tein Too Facedin Everything Nice-paletilla, päätähtenään ihana vihreä Too Glam. Sisänurkkaan laitoin saman paletin Honey Potia ja ulkonurkkaa tummentelin Anastasian Tamanna-paletin mustalla, kun se nyt sattoi käsillä olemaan. Häivytyksissä jälleen se iänikuinen Too Facedin trion mattavaalea ja rajauksena IsaDoran geeli.

Jotta kaikki ei olisi messupäivänä ollut kuitenkaan täydellisesti, olin sitten unohtanut edellisenä iltana suihkussa pestä hoitoaineen hiuksistani pois. Ihmettelinkin siinä vielä yöllä kahdentoista paikkeilla, että nyt nämä hiukset ovat hieman omituiset, mutta en sitten tyhmä tehnyt asialle mitään. Seuraavana aamuna se sitten kostaantui, mutta onneksi on sentään ponnarit keksitty. En muuten huomannut, että tahattomasta 24 tunnin hiusnaamiosta olisi ollut edes mitään hyötyä hiuksilleni, joten meni sekin ihan hukkaan :p

Messut oli kuitenkin kivat ja ensi vuonna taas uudestaan!

4 kommenttia:

  1. Voi miten söpöjä noi saippuat! Kaikki ostokset kelpais mullekin. Ja mikä hoitoainekämmi! Mulle on joskus uusia hoitoaineita kokeillessa käynyt niin, että olen laittanut uutta hoitsikkaa liikaa, mikä on jättänyt huuhtelunkin jälkeen likaisen tunteen hiuksiin. Voin vaan kauhulla kuvitella, miltä hiukset tuntuu jos ne jää kokonaan huuhtelematta :D. Ihana meikki tosin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Hiukset tuntuivat siltä, kuin ne olisi olleet viikon pesemättä. Onneksi eivät kuitenkaan ihan näyttäneet siltä. Mutta ällöt kuitenkin :p

      Poista
  2. Vaikuttaa ihanalta tapahtumalta! :) Nuo Flow'n huulirasvat ovat ihan parhaita, greipistä tykkään kaikkein eniten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla on tosi kiva käydä, mutta ihmisiä tuntuu olevan joka vuosi aina vain enemmän. Sekaan kuitenkin on vielä mahtunut. Kiva kuulla, että huulirasvat ovat hyviä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...